moderater-bokslut
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

24-åring häktas för våldtäkt mot flicka

En 24-årig man har häktats för våldtäkten i Sigtuna för två veckor sedan.

centrum_artikel

Det är inte första gången 24-åringen misstänks för våltäkt, redan i gymnasiet, för sju år sedan dömdes han för att ha försökt våldta en jämnårig skolkamrat i en skogsdunge rapporterar Aftonbladet. För snart två veckor sedan våldtog han en flicka på i Hällsbo. Han är nu häktad på sannolika skäl misstänkt för brottet:
– Vi har ett häktningsbeslut och man har funnit att det är sannolika skäl. Utifrån det bedömer jag att bevisläget är gott men läget är fortfarande initialt, säger kammaråklagare Rebecca Rhenström till Aftonbladet.

Även förra året misstänktes han för två fall av sexuellt ofredande, men målen lades ner enligt Aftonbladet. 24-åringen nekar nu till att ha våldtagit flickan. I samband med våldtäktsförsöket i gymnasiet berättade han om sina fantasier om att ta makt över en kvinna, men att han alltid slagit bort tankarna förut. Varför han inte gjorde så denna gång kan han inte svara på.

Omständigheterna kring våldtäkten i Sigtuna är knapphändiga, 24-åringen ska ha närmat sig en ung flicka som lekte i villaområdet, han våldtog henne där sedan.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Studentfirandet i Märsta

Nyheter Studentfirandet som begränsats på Arlandagymnasiet pågår under dagen: - Studenterna sköter sig bra, säger en polis på plats till märsta.nu

kcbygg_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider