centrum_host
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

24-åring häktas för våldtäkt mot flicka

En 24-årig man har häktats för våldtäkten i Sigtuna för två veckor sedan.

centrum_farsdag_artikel

Det är inte första gången 24-åringen misstänks för våltäkt, redan i gymnasiet, för sju år sedan dömdes han för att ha försökt våldta en jämnårig skolkamrat i en skogsdunge rapporterar Aftonbladet. För snart två veckor sedan våldtog han en flicka på i Hällsbo. Han är nu häktad på sannolika skäl misstänkt för brottet:
– Vi har ett häktningsbeslut och man har funnit att det är sannolika skäl. Utifrån det bedömer jag att bevisläget är gott men läget är fortfarande initialt, säger kammaråklagare Rebecca Rhenström till Aftonbladet.

Även förra året misstänktes han för två fall av sexuellt ofredande, men målen lades ner enligt Aftonbladet. 24-åringen nekar nu till att ha våldtagit flickan. I samband med våldtäktsförsöket i gymnasiet berättade han om sina fantasier om att ta makt över en kvinna, men att han alltid slagit bort tankarna förut. Varför han inte gjorde så denna gång kan han inte svara på.

Omständigheterna kring våldtäkten i Sigtuna är knapphändiga, 24-åringen ska ha närmat sig en ung flicka som lekte i villaområdet, han våldtog henne där sedan.

happyhomes_2019
centrum_farsdag
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

greeknighthelsida
ica_oktober
connys
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider