defacto_pan2020
Liza Nyberg, ny hotel manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Clarion Hotel Arlanda har tagit in Liza Nyberg som ny hotel manager, hon kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör på Quality Hotel Park i Södertälje, ett hotell som varit ett av de främsta inom Choicekedjan.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda. Tillsammans ska vi arbeta för att säkra hotellets position i den nya spännande flygplatsstaden som växer fram, med dess möjligheter, säger Liza i ett uttalande.

Hon tillträder tjänsten på Clarion Arlanda i mitten av januari.
– Liza är en driven och ambitiös ledare med gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, jag är oerhört stolt och glad att hon valt oss. Tillsammans med gäster och personal kommer hon att skapa magi. Arlandaregionen står inför en stor förändring och med Liza vid vår sida är jag övertygad om att vi kommer att lyfta hotellet till nya höjder, uppger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

teatergrillen_helsida
colorama_jul
happyhomes_2019
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider