centrum_jul_panorama
Liza Nyberg, ny hotel manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

defacto_jul_artikel

Clarion Hotel Arlanda har tagit in Liza Nyberg som ny hotel manager, hon kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör på Quality Hotel Park i Södertälje, ett hotell som varit ett av de främsta inom Choicekedjan.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda. Tillsammans ska vi arbeta för att säkra hotellets position i den nya spännande flygplatsstaden som växer fram, med dess möjligheter, säger Liza i ett uttalande.

Hon tillträder tjänsten på Clarion Arlanda i mitten av januari.
– Liza är en driven och ambitiös ledare med gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, jag är oerhört stolt och glad att hon valt oss. Tillsammans med gäster och personal kommer hon att skapa magi. Arlandaregionen står inför en stor förändring och med Liza vid vår sida är jag övertygad om att vi kommer att lyfta hotellet till nya höjder, uppger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

defacto_jul

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

sigtunavatten_standard

Arlandabanan fyller tjugo år

Näringsliv I år firar Arlandabanan tjugo år: - Arlandabanan är än idag Sveriges enda renodlade OPS-lösning, där privata aktörer stått för hela risken med bygget mot att få driva verksamheten under ett visst antal år, fortsätter Magnus Zetterberg, VD Arlanda Express.

valsta_tomte
julbord_helsida

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

fme_oktober

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

tp_helsida
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

greeknighthelsida
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
julbord
julshow_outsider
nrh
colorama_april2
connys
greeknight_outsider