centrum_panorama_hostshopping
Liza Nyberg, ny hotel manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

centrum_artikel_host

Clarion Hotel Arlanda har tagit in Liza Nyberg som ny hotel manager, hon kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör på Quality Hotel Park i Södertälje, ett hotell som varit ett av de främsta inom Choicekedjan.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda. Tillsammans ska vi arbeta för att säkra hotellets position i den nya spännande flygplatsstaden som växer fram, med dess möjligheter, säger Liza i ett uttalande.

Hon tillträder tjänsten på Clarion Arlanda i mitten av januari.
– Liza är en driven och ambitiös ledare med gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, jag är oerhört stolt och glad att hon valt oss. Tillsammans med gäster och personal kommer hon att skapa magi. Arlandaregionen står inför en stor förändring och med Liza vid vår sida är jag övertygad om att vi kommer att lyfta hotellet till nya höjder, uppger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

steningekompani_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host