defacto_pan2020
Liza Nyberg, ny hotel manager på Clarion Hotel ArlandaFoto: Pressbild

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

centrum_artikel

Clarion Hotel Arlanda har tagit in Liza Nyberg som ny hotel manager, hon kommer närmast från tjänsten som hotelldirektör på Quality Hotel Park i Södertälje, ett hotell som varit ett av de främsta inom Choicekedjan.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda. Tillsammans ska vi arbeta för att säkra hotellets position i den nya spännande flygplatsstaden som växer fram, med dess möjligheter, säger Liza i ett uttalande.

Hon tillträder tjänsten på Clarion Arlanda i mitten av januari.
– Liza är en driven och ambitiös ledare med gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, jag är oerhört stolt och glad att hon valt oss. Tillsammans med gäster och personal kommer hon att skapa magi. Arlandaregionen står inför en stor förändring och med Liza vid vår sida är jag övertygad om att vi kommer att lyfta hotellet till nya höjder, uppger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider