centrum_host
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckat med Sigtuna Vintertour

Sigtuna Tennisklubb arrangerade en större nationell tävling för första gången i veckan: - Till klubbens största anordnade tävling någonsin kom mycket publik till finalerna och de fick se två välspelade matcher, säger verksamhetsansvarige Robert Wallin

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Sigtuna Vintertour som är en nationell tävling som Sigtuna Tennisklubb arrangerar. På onsdagskvällen gick semifinaler och final. Verksamhetsansvarige Robert Wallin är nöjd med hur tävlingen arrangerades och att det kom mycket publik till den sista kvällen:
– Det krävs en hel del förplanering för att arrangera en tävling på denna nivå men vi tycker själva att vi fick ihop det bra och har fått fin respons från både spelare och publik.

Damfinlen vanns av Anna Lejon från KLTK som besegrade Madeleine Saari Byström från USIF med 4-6, 6-4, 6-3. Herrfinalen vanns av Erik Chvojka från Uppsala TK som besegrade Marco Vejnovic från Linköpings TK med 6-3, 7-6.

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

agy_oppethus
greeknighthelsida
fme_oktober
centrum_host_helsida
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
greeknight_outsider
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys
nrh