centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckat med Sigtuna Vintertour

Sigtuna Tennisklubb arrangerade en större nationell tävling för första gången i veckan: - Till klubbens största anordnade tävling någonsin kom mycket publik till finalerna och de fick se två välspelade matcher, säger verksamhetsansvarige Robert Wallin

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Sigtuna Vintertour som är en nationell tävling som Sigtuna Tennisklubb arrangerar. På onsdagskvällen gick semifinaler och final. Verksamhetsansvarige Robert Wallin är nöjd med hur tävlingen arrangerades och att det kom mycket publik till den sista kvällen:
– Det krävs en hel del förplanering för att arrangera en tävling på denna nivå men vi tycker själva att vi fick ihop det bra och har fått fin respons från både spelare och publik.

Damfinlen vanns av Anna Lejon från KLTK som besegrade Madeleine Saari Byström från USIF med 4-6, 6-4, 6-3. Herrfinalen vanns av Erik Chvojka från Uppsala TK som besegrade Marco Vejnovic från Linköpings TK med 6-3, 7-6.

teatergrillen_helsida
aretslarling
sportlov_sigtuna

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
happy_homes_mars

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

speedy_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
teatergrillen_outsider