bostadsformedling
Norwegian ska flyga med en 787 Dreamliner till KrabiFoto: Norwegian/David Peacock

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Intresset för att flyga till Thailand uppges vara så stort att Norwegian lägger in ännu en avgång mellan Arlanda-Krabi. Nu går det tre avgångar i veckan från mitten av december till mitten av januari. Norwegian flyger även direkt till Bangkok från Arlanda.
– Thailands turistnäring arbetar aktivt för ett mer hållbart resande med minskad användning av plast och onödig vattenförbrukning, närodlad och ekologisk mat etc. vilket vi tycker är mycket positivt. Och genom att flyga direkt till Krabi med Norwegian moderna, bränsleeffektiva och miljöanpassade flygplan med betydligt lägre utsläpp än branschgenomsnittet, så blir även flygresan dit mer hållbar. Dessutom, med den dyra dollarn och euron är det mer prisvärt att resa till Thailand där man får mycket mer för pengarna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson.

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

defacto_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
studenten2020_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

kcbygg_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider