centrum_host
Norwegian ska flyga med en 787 Dreamliner till KrabiFoto: Norwegian/David Peacock

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

Intresset för att flyga till Thailand uppges vara så stort att Norwegian lägger in ännu en avgång mellan Arlanda-Krabi. Nu går det tre avgångar i veckan från mitten av december till mitten av januari. Norwegian flyger även direkt till Bangkok från Arlanda.
– Thailands turistnäring arbetar aktivt för ett mer hållbart resande med minskad användning av plast och onödig vattenförbrukning, närodlad och ekologisk mat etc. vilket vi tycker är mycket positivt. Och genom att flyga direkt till Krabi med Norwegian moderna, bränsleeffektiva och miljöanpassade flygplan med betydligt lägre utsläpp än branschgenomsnittet, så blir även flygresan dit mer hållbar. Dessutom, med den dyra dollarn och euron är det mer prisvärt att resa till Thailand där man får mycket mer för pengarna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

centrum_host_helsida

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

agy_oppethus
happyhomes_2019
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
nrh
greeknight_outsider
connys