sommar
Norwegian ska flyga med en 787 Dreamliner till KrabiFoto: Norwegian/David Peacock

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

Intresset för att flyga till Thailand uppges vara så stort att Norwegian lägger in ännu en avgång mellan Arlanda-Krabi. Nu går det tre avgångar i veckan från mitten av december till mitten av januari. Norwegian flyger även direkt till Bangkok från Arlanda.
– Thailands turistnäring arbetar aktivt för ett mer hållbart resande med minskad användning av plast och onödig vattenförbrukning, närodlad och ekologisk mat etc. vilket vi tycker är mycket positivt. Och genom att flyga direkt till Krabi med Norwegian moderna, bränsleeffektiva och miljöanpassade flygplan med betydligt lägre utsläpp än branschgenomsnittet, så blir även flygresan dit mer hållbar. Dessutom, med den dyra dollarn och euron är det mer prisvärt att resa till Thailand där man får mycket mer för pengarna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys