arlandagolf_pan_aug
David KällemyrFoto: Skånela IF

Flyttar upp talangen i A-laget

Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

marstakalaset_artikel

David Källemyr har just avslutat sitt första år som juniorspelare men har redan gjort sig förtjänt av en befordring till Allsvenskan. Han ses som en stor och fysisk spelare som har måtten för att klara kampen på M6. Utöver spel i Allsvenskan kan David få räkna med att spela med Division 1-laget HIF SIF för att utvecklas bättre.

Tränare Jimmy Karlsson säger till Skånelas hemsida att det alltid är roligt att flytta upp spelare från egna leden. David ses som en av spelarna som har kvaliteter för att bli elitspelare.
– Med sin storlek, styrka och tyngd är David redan redo för spel i allsvenskan, dom delarna är på plats och det är mycket imponerande vilken resa han har gjort på den fronten. Nu handlar det om att få de andra delarna på plats också, säger Karlsson.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar
sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
sommar_centrum
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
miljopris_helsida
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april