centrum_panorama2020
David KällemyrFoto: Skånela IF

Flyttar upp talangen i A-laget

Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

David Källemyr har just avslutat sitt första år som juniorspelare men har redan gjort sig förtjänt av en befordring till Allsvenskan. Han ses som en stor och fysisk spelare som har måtten för att klara kampen på M6. Utöver spel i Allsvenskan kan David få räkna med att spela med Division 1-laget HIF SIF för att utvecklas bättre.

Tränare Jimmy Karlsson säger till Skånelas hemsida att det alltid är roligt att flytta upp spelare från egna leden. David ses som en av spelarna som har kvaliteter för att bli elitspelare.
– Med sin storlek, styrka och tyngd är David redan redo för spel i allsvenskan, dom delarna är på plats och det är mycket imponerande vilken resa han har gjort på den fronten. Nu handlar det om att få de andra delarna på plats också, säger Karlsson.

kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider