arlandagk_panorama
David KällemyrFoto: Skånela IF

Flyttar upp talangen i A-laget

Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

banner_juni_artikel

David Källemyr har just avslutat sitt första år som juniorspelare men har redan gjort sig förtjänt av en befordring till Allsvenskan. Han ses som en stor och fysisk spelare som har måtten för att klara kampen på M6. Utöver spel i Allsvenskan kan David få räkna med att spela med Division 1-laget HIF SIF för att utvecklas bättre.

Tränare Jimmy Karlsson säger till Skånelas hemsida att det alltid är roligt att flytta upp spelare från egna leden. David ses som en av spelarna som har kvaliteter för att bli elitspelare.
– Med sin storlek, styrka och tyngd är David redan redo för spel i allsvenskan, dom delarna är på plats och det är mycket imponerande vilken resa han har gjort på den fronten. Nu handlar det om att få de andra delarna på plats också, säger Karlsson.

colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sigtunavatten_standard
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

happyhomes_2019
banner_juni_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
sbrf_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
connys
fme_outsider
colorama_april