defacto_pan
David KällemyrFoto: Skånela IF

Flyttar upp talangen i A-laget

Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

David Källemyr har just avslutat sitt första år som juniorspelare men har redan gjort sig förtjänt av en befordring till Allsvenskan. Han ses som en stor och fysisk spelare som har måtten för att klara kampen på M6. Utöver spel i Allsvenskan kan David få räkna med att spela med Division 1-laget HIF SIF för att utvecklas bättre.

Tränare Jimmy Karlsson säger till Skånelas hemsida att det alltid är roligt att flytta upp spelare från egna leden. David ses som en av spelarna som har kvaliteter för att bli elitspelare.
– Med sin storlek, styrka och tyngd är David redan redo för spel i allsvenskan, dom delarna är på plats och det är mycket imponerande vilken resa han har gjort på den fronten. Nu handlar det om att få de andra delarna på plats också, säger Karlsson.

defacto_helsida

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

sigtunavatten_standard
ica_oktober
happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

nrh
defacto_outsider
colorama_april2
connys