defacto_pan
Brännplattan går 15 juni på VikingafältetFoto: Magnus Granhagen

Hoppas på ny succé med Brännplattan

Sjätte upplagan av Brännplattan arrangeras i juni: - Förra året blev en succé med fint väder och mycket folk, säger Jimmy Karlsson i Skånela.

Skånela IF ligger bakom Brännplattan som är en form av kommunmästerskap i Brännboll. Arrangemanget går för sjätte året och förra året var en succé enligt Jimmy Karlsson.
– Vi har fått många frågor om vi ska köra i år igen och det är kul att folk uppskattar denna dag. Det blir lite som en ”hemvändardag” Man träffar folk man inte träffat på hela året och har roligt tillsammans.

Redan nu är det tio anmälda lag men Jimmy hoppas på över 20. Det blir samarbete med Magasinet i Märsta centrum och en efterfest där.
– Vi satsar hårdare på det i år och räknar med mycket folk och härlig stämning. Magasinet kommer hålla öppet längre än vanligt samt ha liveband och andra överraskningar.

Jimmy hoppas även att vädret gör sitt för att dagen ska bli bra. Även om man inte spelar kan man komma ner och njuta av stämningen hälsar Jimmy som även kommer att ha hjälp av Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare för Skånelas damer.

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

sommar

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

happyhomes_2019
defacto_helsida

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

colorama_april2

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

sigtunavatten_standard
bonava_juli_hel

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

sommar_centrum
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
nrh
connys