bovard_sh
Brännplattan går 15 juni på VikingafältetFoto: Magnus Granhagen

Hoppas på ny succé med Brännplattan

Sjätte upplagan av Brännplattan arrangeras i juni: - Förra året blev en succé med fint väder och mycket folk, säger Jimmy Karlsson i Skånela.

Skånela IF ligger bakom Brännplattan som är en form av kommunmästerskap i Brännboll. Arrangemanget går för sjätte året och förra året var en succé enligt Jimmy Karlsson.
– Vi har fått många frågor om vi ska köra i år igen och det är kul att folk uppskattar denna dag. Det blir lite som en ”hemvändardag” Man träffar folk man inte träffat på hela året och har roligt tillsammans.

Redan nu är det tio anmälda lag men Jimmy hoppas på över 20. Det blir samarbete med Magasinet i Märsta centrum och en efterfest där.
– Vi satsar hårdare på det i år och räknar med mycket folk och härlig stämning. Magasinet kommer hålla öppet längre än vanligt samt ha liveband och andra överraskningar.

Jimmy hoppas även att vädret gör sitt för att dagen ska bli bra. Även om man inte spelar kan man komma ner och njuta av stämningen hälsar Jimmy som även kommer att ha hjälp av Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare för Skånelas damer.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

varfest_helsida
colorama_april2
eu_sap
v_eu_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

moderaternamaj
bonava_maj_helsida
mp_eu

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

oppning_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

colorama_april
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
connys
sh_oppet
bonava_maj_outsider
nrh
v_eu
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
mp_eu_outsider