centrum_jul_panorama
Brännplattan går 15 juni på VikingafältetFoto: Magnus Granhagen

Hoppas på ny succé med Brännplattan

Sjätte upplagan av Brännplattan arrangeras i juni: - Förra året blev en succé med fint väder och mycket folk, säger Jimmy Karlsson i Skånela.

defacto_jul_artikel

Skånela IF ligger bakom Brännplattan som är en form av kommunmästerskap i Brännboll. Arrangemanget går för sjätte året och förra året var en succé enligt Jimmy Karlsson.
– Vi har fått många frågor om vi ska köra i år igen och det är kul att folk uppskattar denna dag. Det blir lite som en ”hemvändardag” Man träffar folk man inte träffat på hela året och har roligt tillsammans.

Redan nu är det tio anmälda lag men Jimmy hoppas på över 20. Det blir samarbete med Magasinet i Märsta centrum och en efterfest där.
– Vi satsar hårdare på det i år och räknar med mycket folk och härlig stämning. Magasinet kommer hålla öppet längre än vanligt samt ha liveband och andra överraskningar.

Jimmy hoppas även att vädret gör sitt för att dagen ska bli bra. Även om man inte spelar kan man komma ner och njuta av stämningen hälsar Jimmy som även kommer att ha hjälp av Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare för Skånelas damer.

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

defacto_jul

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
greeknighthelsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
valsta_tomte
tp_helsida
greeknight_outsider
colorama_april2
connys
valsta_tomte_outsider
nrh
tp_outsider
julbord
julshow_outsider
trainingpartner_jobb_outsider