arlandagk_panorama

Skånela numret för litet mot topplaget

Skånela förlorade toppmötet klart mot Varberg med 29-22: - Vi släpper inte handbromsen, sa Iris Ganibegovic efter matchen.

banner_juni_artikel

Det var inget snack om saken i Vikingahallen mellan Skånela-Varberg. Skånela hängde med första tio minuterna men efter en timeout och målvaktsbyte från Varberg så var det slut på det roliga. Skånela gick 12-13 minuter utan att få in en enda boll samtidigt som Varberg kopplade grepp. Paussiffran skrevs till 15-10.

Tidigt i andra så fick Skånela kontakt efter att ha gjort 4-1. På nytt tog Varberg timeout och redde ut stormen. Varberg ledde komfortabelt och slutresultatet skrevs till 29-22. Skånela verkade tagna av stundens allvar, något som delvis bekräftades av veteranen Iris Ganibegovic.
-Vi släpper inte på handbromsen, konstaterade han.

Iris Ganibegovic menade att förberedelserna inför matchen var dåliga. Något som även Jimmy Karlsson, tränare, var inne på efteråt med diverse sjukdomar och halvskadade spelare.
– Vi trodde publiken skulle hjälpa oss. Vi höll 4-4, vi var ok 10-12 minuter, sen steppar dem upp upp det, sa Ganibegovic.

Förlusten var Skånelas första efter åtta raka segrar. Jimmy Karlsson hade hoppats på bättre resultat:
– De vinner det mesta, vi vinner kanske tekniska fel vilket inte är något bra. De får matchen dit dem vill. De ville inte ha fysisk fajt. Vi inleder ok, sen hittar vi inte in i matchen, vi sprattlar till lite i andra, men de är för rutinerade.

Målen
Olsson 6, Frank 4, Östling 3, Ladan 3, Lindberg 3, Sjölin, Nielsen, Näslund

sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
banner_juni_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
sommar
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
fme_outsider
connys
sportfiske_sommar
colorama_april
sbrf_outsider
defacto_outsider
nrh