arlandagk_panorama

Skånela numret för litet mot topplaget

Skånela förlorade toppmötet klart mot Varberg med 29-22: - Vi släpper inte handbromsen, sa Iris Ganibegovic efter matchen.

centrum_pask

Det var inget snack om saken i Vikingahallen mellan Skånela-Varberg. Skånela hängde med första tio minuterna men efter en timeout och målvaktsbyte från Varberg så var det slut på det roliga. Skånela gick 12-13 minuter utan att få in en enda boll samtidigt som Varberg kopplade grepp. Paussiffran skrevs till 15-10.

Tidigt i andra så fick Skånela kontakt efter att ha gjort 4-1. På nytt tog Varberg timeout och redde ut stormen. Varberg ledde komfortabelt och slutresultatet skrevs till 29-22. Skånela verkade tagna av stundens allvar, något som delvis bekräftades av veteranen Iris Ganibegovic.
-Vi släpper inte på handbromsen, konstaterade han.

Iris Ganibegovic menade att förberedelserna inför matchen var dåliga. Något som även Jimmy Karlsson, tränare, var inne på efteråt med diverse sjukdomar och halvskadade spelare.
– Vi trodde publiken skulle hjälpa oss. Vi höll 4-4, vi var ok 10-12 minuter, sen steppar dem upp upp det, sa Ganibegovic.

Förlusten var Skånelas första efter åtta raka segrar. Jimmy Karlsson hade hoppats på bättre resultat:
– De vinner det mesta, vi vinner kanske tekniska fel vilket inte är något bra. De får matchen dit dem vill. De ville inte ha fysisk fajt. Vi inleder ok, sen hittar vi inte in i matchen, vi sprattlar till lite i andra, men de är för rutinerade.

Målen
Olsson 6, Frank 4, Östling 3, Ladan 3, Lindberg 3, Sjölin, Nielsen, Näslund

fme_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

logistik_utbildning
bonava_outsider
fme_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
sh_oppet
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider