defacto_pan

Skånela numret för litet mot topplaget

Skånela förlorade toppmötet klart mot Varberg med 29-22: - Vi släpper inte handbromsen, sa Iris Ganibegovic efter matchen.

sportlov_centrum

Det var inget snack om saken i Vikingahallen mellan Skånela-Varberg. Skånela hängde med första tio minuterna men efter en timeout och målvaktsbyte från Varberg så var det slut på det roliga. Skånela gick 12-13 minuter utan att få in en enda boll samtidigt som Varberg kopplade grepp. Paussiffran skrevs till 15-10.

Tidigt i andra så fick Skånela kontakt efter att ha gjort 4-1. På nytt tog Varberg timeout och redde ut stormen. Varberg ledde komfortabelt och slutresultatet skrevs till 29-22. Skånela verkade tagna av stundens allvar, något som delvis bekräftades av veteranen Iris Ganibegovic.
-Vi släpper inte på handbromsen, konstaterade han.

Iris Ganibegovic menade att förberedelserna inför matchen var dåliga. Något som även Jimmy Karlsson, tränare, var inne på efteråt med diverse sjukdomar och halvskadade spelare.
– Vi trodde publiken skulle hjälpa oss. Vi höll 4-4, vi var ok 10-12 minuter, sen steppar dem upp upp det, sa Ganibegovic.

Förlusten var Skånelas första efter åtta raka segrar. Jimmy Karlsson hade hoppats på bättre resultat:
– De vinner det mesta, vi vinner kanske tekniska fel vilket inte är något bra. De får matchen dit dem vill. De ville inte ha fysisk fajt. Vi inleder ok, sen hittar vi inte in i matchen, vi sprattlar till lite i andra, men de är för rutinerade.

Målen
Olsson 6, Frank 4, Östling 3, Ladan 3, Lindberg 3, Sjölin, Nielsen, Näslund

ridskola_2019_helsida
happyhomes_2019

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
defacto_helsida
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

arlandagolf
sangensemble
banner_trerosor
icavalsta_semlor

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider