centrum_panorama2020

Skånela numret för litet mot topplaget

Skånela förlorade toppmötet klart mot Varberg med 29-22: - Vi släpper inte handbromsen, sa Iris Ganibegovic efter matchen.

centrum_artikel

Det var inget snack om saken i Vikingahallen mellan Skånela-Varberg. Skånela hängde med första tio minuterna men efter en timeout och målvaktsbyte från Varberg så var det slut på det roliga. Skånela gick 12-13 minuter utan att få in en enda boll samtidigt som Varberg kopplade grepp. Paussiffran skrevs till 15-10.

Tidigt i andra så fick Skånela kontakt efter att ha gjort 4-1. På nytt tog Varberg timeout och redde ut stormen. Varberg ledde komfortabelt och slutresultatet skrevs till 29-22. Skånela verkade tagna av stundens allvar, något som delvis bekräftades av veteranen Iris Ganibegovic.
-Vi släpper inte på handbromsen, konstaterade han.

Iris Ganibegovic menade att förberedelserna inför matchen var dåliga. Något som även Jimmy Karlsson, tränare, var inne på efteråt med diverse sjukdomar och halvskadade spelare.
– Vi trodde publiken skulle hjälpa oss. Vi höll 4-4, vi var ok 10-12 minuter, sen steppar dem upp upp det, sa Ganibegovic.

Förlusten var Skånelas första efter åtta raka segrar. Jimmy Karlsson hade hoppats på bättre resultat:
– De vinner det mesta, vi vinner kanske tekniska fel vilket inte är något bra. De får matchen dit dem vill. De ville inte ha fysisk fajt. Vi inleder ok, sen hittar vi inte in i matchen, vi sprattlar till lite i andra, men de är för rutinerade.

Målen
Olsson 6, Frank 4, Östling 3, Ladan 3, Lindberg 3, Sjölin, Nielsen, Näslund

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

connys_helsida
happyhomes_2019

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

2020_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

connys
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider