stationshusen_pan

2000 färre fall i regionen

Covidläget i Region Stockholm ser ut att ljusna med en minskning av fallen med 25 procent på en vecka.

Antalet bekräftade fall av covid-19 i Region Stockholm minskade med 25 procent på en vecka. Vecka 19 var det 5607 fall rapporterar SVT Stockholm. På torsdag eftermiddag kommer de kommunala siffrorna att presenteras av FHM.

Vecka 18 var det drygt 7600 bekräftade fall, således en minskning med 2000 fall på en vecka.
– Äntligen ser vi en avsevärd nedgång av antalet invånare som konstaterats smittade av covid-19. Mellan föregående vecka och veckan dessförinnan är det en minskning på 26 procent. Samtidigt är det fortfarande en relativt hög nivå på antalet patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård och intensivvård. Det gör att vi måste fortsätta följa råd och rekommendationer tills tillräckligt många i samhället är vaccinerade innan vi kan återgå till ett mer normalt liv igen, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt, i ett uttalande på Region Stockholms hemsida.

 

2020_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
jul2021
valsta-jul_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
stationshusen_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider