defacto_pan
Foto: Atle Straume

20-tal flighter till och från Arlanda berörs av flygstopp

Till följd av att Boeing 737 Max tas ur trafik så påverkas ett 20-tal avgångar via Arlanda.

rosta_sigtuna2

På tisdagseftermiddagen fattades beslut om att Boeing 737 Max 8 inte ska flyga på grund av den olycka som inträffade i Etiopien för några dagar sedan. Ett plan från Arlanda till Israel vände tillbaka över Rumänien.

Under onsdagen kommer ett 20-tal avgångar till och från Arlanda att påverkas, främst med Norwegian rapporterar Sveriges Radio. Passagerare kommer därför att bokas om och Norwegian har ökat bemanningen på kundcentret.

Det är oklart hur länge flygplansmodellen kommer att vara stoppad. Det kan dröja flera månader innan utredningen i Etiopien är klar enligt Sveriges Radio.
– Det betyder att de här flygplanen kan bli stående på marken under lång tid, att de praktiskt taget placeras i malpåse, säger flygexperten Hans Kjäll till SR.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
varfest_helsida
rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
moderaternamaj
eu_sap
mp_eu

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

sh_oppet
v_eu
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
colorama_april
fme_outsider
nrh
oppning_outsider
nationaldag_out
sh_bovard_out
connys
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu