defacto_panorama_mustasch
Foto: Atle Straume

20-tal flighter till och från Arlanda berörs av flygstopp

Till följd av att Boeing 737 Max tas ur trafik så påverkas ett 20-tal avgångar via Arlanda.

På tisdagseftermiddagen fattades beslut om att Boeing 737 Max 8 inte ska flyga på grund av den olycka som inträffade i Etiopien för några dagar sedan. Ett plan från Arlanda till Israel vände tillbaka över Rumänien.

Under onsdagen kommer ett 20-tal avgångar till och från Arlanda att påverkas, främst med Norwegian rapporterar Sveriges Radio. Passagerare kommer därför att bokas om och Norwegian har ökat bemanningen på kundcentret.

Det är oklart hur länge flygplansmodellen kommer att vara stoppad. Det kan dröja flera månader innan utredningen i Etiopien är klar enligt Sveriges Radio.
– Det betyder att de här flygplanen kan bli stående på marken under lång tid, att de praktiskt taget placeras i malpåse, säger flygexperten Hans Kjäll till SR.

centrum_host_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

happyhomes_2019
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

greeknighthelsida
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

ica_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
greeknight_outsider
connys
agy_oppethus_outsider
nrh
colorama_april2