mote_sommar
Andie Lahdo pratade trafiksäkerhet med skolbarnFoto: Pressbild

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Andie Lahdo ger sig ut på en skolturné för att träffa elever och personal och prata trafiksäkerhet. Under onsdagen var det Tingvallaskolan som fick besök. En skola som under en tid haft problem med trafik som kör för fort förbi ute på Tingvallavägen. Anledningen till skolturnén är att hundratals barn skadas i trafiken årligen och att Andie Lahdo och ABS Wheels vill upplysa barn och ungdomar om trafiksäkerhet.

Läraren Shara Hassan tyckte att besöket och föreläsningen var mycket intressant. Efteråt delade han ut reflexer, kepsar, t-shirts och annat till barnen. Barnen fick även med sig isskrapor hem till sina föräldrar. Andie Lahdo har planerat in fler besök i januari som en del av företagets mål att hjälpa Sigtuna kommuns näringslivssatsning.

brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
2020_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
connys_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out