beijer_panorama
Mannen rånade Circle K
Några dagar tidigare rånade han PressbyrånFoto: Magnus Granhagen

18-åring döms efter väpnade rån i Märsta

En 18-åring döms för fyra väpnade rån, varav två i Märsta och utvisas ur landet efter avtjänad dom rapporterar tidningen Mitt i.

swedol_artikel

18-åringen åtalades för fyra rån, två i Märsta, ett i Gävle och ett i Norrviken rapporterar tidningen Mitt i. Nu har mannen dömts till fängelse i 1,5 år och därefter utvisning. Rånen i Märsta skedde i september och avsåg Circle K och Pressbyrån som båda rånades inom loppet av några dagar. Det låga straffet baserar sig på att mannen bedömdes vara 17 år av tingsrätten vid de tre första rånen.

För tidningen Expressen berättar butikspersonal på Circle K om kvällen då 18-åringen kom in och hotade Joesfine och hennes kollega.
– Jag blev så himla chockad först, och sen blir man fruktansvärt rädd. Man vill bara att det ska ta slut och vara över och har ingen aning om vad den här människan är kapabel till att göra, säger Josefine till tidningen.

Efteråt har Josefine känts sig helt förstörd och varit sjukskriven samt gått hos terapeut. En annan anställd ska i samband med rånet fått ett slag i bakhuvudet. Han började blöda och fick uppsöka sjukhus. Bara några dagar tidigare hade 18-åringen kommit över 5000 kronor i samband med rånet mot Pressbyrån.

andersojag
defacto_helsida
connys_helsida
praktiska_helsida
brobygget_day
centrum_helsida2020
EXTRA

Körde ihjäl två – åtalas igen för grovt rattfylleri

Nyheter Den man som 2017 körde ihjäl två personer på Stationsgatan och dömdes för vållande till annans död har åtalats igen, denna gång för grovt rattfylleri.

helsida_var2021
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

Slog till mot bil i Märsta

Blåljus Polisen slog till mot en bil efter ett kort följe genom Märsta: - Det är troligtvis ett utredningsärende, säger Pär Fahlström vid Polisen.

brobygget_night
coronapandemin

Covidfallen fortsätter öka bland länsborna

Nyheter Mellan 20-26 juli har över 1100 stockholmare smittats av covid-19 i de 26 kommunerna. En markant ökning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

beijer_outsider
praktiska_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_day_out
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_night_out
andersojag_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider