sap_pan
Mannen rånade Circle K
Några dagar tidigare rånade han PressbyrånFoto: Magnus Granhagen

18-åring döms efter väpnade rån i Märsta

En 18-åring döms för fyra väpnade rån, varav två i Märsta och utvisas ur landet efter avtjänad dom rapporterar tidningen Mitt i.

18-åringen åtalades för fyra rån, två i Märsta, ett i Gävle och ett i Norrviken rapporterar tidningen Mitt i. Nu har mannen dömts till fängelse i 1,5 år och därefter utvisning. Rånen i Märsta skedde i september och avsåg Circle K och Pressbyrån som båda rånades inom loppet av några dagar. Det låga straffet baserar sig på att mannen bedömdes vara 17 år av tingsrätten vid de tre första rånen.

För tidningen Expressen berättar butikspersonal på Circle K om kvällen då 18-åringen kom in och hotade Joesfine och hennes kollega.
– Jag blev så himla chockad först, och sen blir man fruktansvärt rädd. Man vill bara att det ska ta slut och vara över och har ingen aning om vad den här människan är kapabel till att göra, säger Josefine till tidningen.

Efteråt har Josefine känts sig helt förstörd och varit sjukskriven samt gått hos terapeut. En annan anställd ska i samband med rånet fått ett slag i bakhuvudet. Han började blöda och fick uppsöka sjukhus. Bara några dagar tidigare hade 18-åringen kommit över 5000 kronor i samband med rånet mot Pressbyrån.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

ewas_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
connys
mp_outsider2022
pantamera_out
sfs_out
nrh
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
outsider_social
ewas_outsider