center_pan21
Mannen rånade Circle K
Några dagar tidigare rånade han PressbyrånFoto: Magnus Granhagen

18-åring döms efter väpnade rån i Märsta

En 18-åring döms för fyra väpnade rån, varav två i Märsta och utvisas ur landet efter avtjänad dom rapporterar tidningen Mitt i.

centrum_artikel

18-åringen åtalades för fyra rån, två i Märsta, ett i Gävle och ett i Norrviken rapporterar tidningen Mitt i. Nu har mannen dömts till fängelse i 1,5 år och därefter utvisning. Rånen i Märsta skedde i september och avsåg Circle K och Pressbyrån som båda rånades inom loppet av några dagar. Det låga straffet baserar sig på att mannen bedömdes vara 17 år av tingsrätten vid de tre första rånen.

För tidningen Expressen berättar butikspersonal på Circle K om kvällen då 18-åringen kom in och hotade Joesfine och hennes kollega.
– Jag blev så himla chockad först, och sen blir man fruktansvärt rädd. Man vill bara att det ska ta slut och vara över och har ingen aning om vad den här människan är kapabel till att göra, säger Josefine till tidningen.

Efteråt har Josefine känts sig helt förstörd och varit sjukskriven samt gått hos terapeut. En annan anställd ska i samband med rånet fått ett slag i bakhuvudet. Han började blöda och fick uppsöka sjukhus. Bara några dagar tidigare hade 18-åringen kommit över 5000 kronor i samband med rånet mot Pressbyrån.

defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
dack-helsida
helsida_var2021
vaccin

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
connys
dack-outsider