budget_panorama
Mannen rånade Circle K
Några dagar tidigare rånade han PressbyrånFoto: Magnus Granhagen

18-åring döms efter väpnade rån i Märsta

En 18-åring döms för fyra väpnade rån, varav två i Märsta och utvisas ur landet efter avtjänad dom rapporterar tidningen Mitt i.

fraga_liberalerna

18-åringen åtalades för fyra rån, två i Märsta, ett i Gävle och ett i Norrviken rapporterar tidningen Mitt i. Nu har mannen dömts till fängelse i 1,5 år och därefter utvisning. Rånen i Märsta skedde i september och avsåg Circle K och Pressbyrån som båda rånades inom loppet av några dagar. Det låga straffet baserar sig på att mannen bedömdes vara 17 år av tingsrätten vid de tre första rånen.

För tidningen Expressen berättar butikspersonal på Circle K om kvällen då 18-åringen kom in och hotade Joesfine och hennes kollega.
– Jag blev så himla chockad först, och sen blir man fruktansvärt rädd. Man vill bara att det ska ta slut och vara över och har ingen aning om vad den här människan är kapabel till att göra, säger Josefine till tidningen.

Efteråt har Josefine känts sig helt förstörd och varit sjukskriven samt gått hos terapeut. En annan anställd ska i samband med rånet fått ett slag i bakhuvudet. Han började blöda och fick uppsöka sjukhus. Bara några dagar tidigare hade 18-åringen kommit över 5000 kronor i samband med rånet mot Pressbyrån.

centrum_helsida2020
meko_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

2020_helsida
kristina_helsida
defacto_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

julen_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

julen_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider