budget_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Butikskontrollant attackerades

En butikskontrollant attackerades av flera personer i samband med en stöld från en butik i Valsta: - Man beställde ut en ambulans för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

fraga_liberalerna

Polis larmades till Valsta klockan 17.16 med anledning av bråket. En butikskontrollant konfronterade en person som stal i butiken och blev sedan påhoppad av flera andra personer. Enligt anmälaren som ringde in var det ett tiotal som bråkade utanför butiken:
– När patrullen kommer dit är det lugnt i alla fall. Man pratar med kontrollanten och en ambulans beställs in för kontroll, säger Eva Nilsson vid Polisen ledningscentral.

Eva Nilsson säger till märta.nu att en anmälan om rån i motvärnsfall upprättats. En sådan anmälan uppstår när kontrollanter försöker ta tillbaka gods vid snatteri. Det kan även upprättas en anmälan gällande stöld eller våld mot tjänsteman. Den saken var ännu inte klar.

kristina_helsida
meko_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

speedy_vinter_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

julen_helsida
manskold_helsida
centrum_helsida2020

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
manskold_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
julen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kristina_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
budget_outsider
meko_outsider