centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild/Svensk Fastighetsförmedling

Därför backade bostadspriserna

Svensk Fastighetsförmedlings siffror visar att bostadspriserna för både villa och bostadsrätter backade under 2017.

centrum_jul_artikel

Bostadsrättspriserna minskade med 9 procent under 2017 och villapriserna med 1 procent. Siffrorna från Svensk fastighetsförmedling visar att priserna ökade mest ute i landet. Bostadsrätterna ökade mest i Trelleborg och ingen kommun i Stockholms län kommer in på tio topp varken för bostadsrätter eller villor.
– Den största anledningen till att priserna på bostadsrätter sjönk under förra året var att utbudet ökade kraftigt. Enligt Hemnet lades hela 13 procent fler bostadsrätter ut till försäljning, kommenterar Tanja Ilic, VD på Svensk fastighetsförmedling.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
fme_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys
tp_outsider