socialdemokraterna_maj_panorama
Mall of Scandinavia är stockholmarnas favoritcentrumFoto: Pressbild

Mall of Scandinavia länets populäraste centrum

Mall of Scandinavia är stockholmarnas favoritcentrum och återtar förstaplatsen från Täby: - Kampen om stockholmarnas gunst och förstaplatsen som Stockholmarnas favoritcentrum har i år varit mycket hård och jämn, säger Alf Brydolf-Berg, VD på Evimetrix som utsett de bästa centrumen i länet.

centrum_artikel_host

1800 personer i Stockholms län har tyckt till om vart man handlar främst, en årlig enkät som Evimetrix utför. Förra årets vinnare om stockholmarnas bästa centrum togs av Täby. I år är det Mall of Scandinavia som vinner. Täby är tvåa följt av Nacka Forum. Totalt har man fått tycka till om 51 centrumanläggningar runt om i länet. Två anläggningar i Norrort kommer med på listan; Kista Centrum över utbud av restauranger och caféer och Stockholm Quality Outlet (Barkarby) som trea i kategorin Handelsplats.
– Förra året vann Täby Centrum med en hårsmån före Mall of Scandinavia. Täby Centrum har behållit sin kundnöjdhet i år men Mall of Scandinavia har ökat kundnöjdheten. Mall of Scandinavia vinner i princip samtliga möjliga kategorier vilket förklarar centrumets starka position och höga kundnöjdhet, säger Evimetrix VD Alf Brydolf-Berg.

forstamaj_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

pantamera_avc_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
connys
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out