defacto_pan
Foto: Vegas Golden Knights

William på väg mot historisk lista

William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

William har haft en fin vecka i Florida där hans Vegas mött både Tampa och Florida, mot Tampa satte han sitt 24:e mål för säsongen och i natt mot Florida kom det 25:e som betydde 2-2 i matchen. Målet bidrog till att Vegas fick med sig en poäng hem men Florida vann i förlängningen med 4-3.

William blev därmed förste svensk att nå 25 mål och fortsätter han i detta måltempo kan han slå sig in på listan över flest mål i ett expansionslags debutsäsong. En lista som Wayne Gretzky är tvåa på. För att komma in som femma måste han passera 42 mål, Gretzky ligger på 51 och är tvåa medan ettan Blaine Stoughton har 56 för Hartford 1980.

centrumbanner

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

objekt4
objekt3
objekt2
nrh_sigtuna
connys
outsider
komvuxq3_4
sportfiske_banner
sbrf_sep
sigtunavatten_standard