defacto_pan
Foto: Vegas Golden Knights

William på väg mot historisk lista

William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

sportlov_centrum

William har haft en fin vecka i Florida där hans Vegas mött både Tampa och Florida, mot Tampa satte han sitt 24:e mål för säsongen och i natt mot Florida kom det 25:e som betydde 2-2 i matchen. Målet bidrog till att Vegas fick med sig en poäng hem men Florida vann i förlängningen med 4-3.

William blev därmed förste svensk att nå 25 mål och fortsätter han i detta måltempo kan han slå sig in på listan över flest mål i ett expansionslags debutsäsong. En lista som Wayne Gretzky är tvåa på. För att komma in som femma måste han passera 42 mål, Gretzky ligger på 51 och är tvåa medan ettan Blaine Stoughton har 56 för Hartford 1980.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

korpen_jan-feb
icavalsta_semlor
defacto_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
arlandagolf

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider