moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

150 nya jobb när Bake my day etablerar i Arlandastad

Bageriet Bake my day köper mark av Arlandastad Holding vilket väntas ge 150 nya jobbtillfällen i Arlandastad.

Bake My Day Holding AB köper upp 51 procent av Arlandastad Extra AB för att etablera ett bageri. Verksamheten kommer att genera i 150 – 200 jobbtillfällen och kan vara igång till 2023/2024.
– För att hantera vår pågående expansion har vi letat efter tillgängliga ytor i Stockholmsregionen. Vi har involverat flera fastighetsutvecklare och kommuner och insåg att stora ytor är väldigt svåra att hitta. Speciellt med en kort tidsplan på 24 månader. Där har Arlandastad Group varit unika i sitt erbjudande och även med sin flexibilitet att skapa ett Joint Venture med oss. Vi är otroligt nöjda med hur professionella de är och flexibla med att hitta långsiktigt hållbara lösningar för båda parter. Vi tror på platsens utveckling och vi ser fram emot att snart öppna i våra nya lokaler, säger Moses Isik VD, Bake My Day Holding AB.

Bake My Day säljer bageriprodukter till många av landets större livsmedelskedjor, idag utgår verksamheten från Huddinge.

liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022