defacto_pan
MIK firar tre poäng mot Vaksala.Foto: Insändarbild/Märsta IK

15-årige Wennberg debuterade i Division 3

Märsta IK tog andra raka segern i Division 3 och debuterade i A-lagssammanhang gjorde 15-åringen Daniel Wennberg.

banner_juni_artikel

På grund av öentaskrivande anlände ordinarie målvakten Victor Elfström sent till matchen i Uppsala mot Vaksala. Det innebar att tränare Kaj Eskelinen skickade in 15-årige Daniel Wennberg i målet. Daniel stod i mål i fem minuter och under den korta tiden avvärjde han ett friläge. Victor Elfström byttes in i femte minuten.

Märsta IK tog ledningen i slutet av första halvlek och ökade på med två mål i mitten av andra. Matchen verkade punkterad men Vaksala reducerade i 84:e minuten och i 91:a kom ännu ett mål för hemmalaget. Men närmare än så kom inte Vaksala. Därmed kliver MIK upp på säker mark även om det är bara två poäng ner till negativ kvalplats, det är även tre upp till Värtan som innehar kvalplats till tvåan

Målen
Alsayed (42), Issa (63), Toure (63)

ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

fme_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
sommar
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

banner_juni_helsida
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
sbrf_outsider
nrh
fme_outsider
connys