moderaterna_juni
William Karlsson svarade för två mål i nattFoto: NHL.com

Succé i natt för William Karlsson

Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

William har nu sex mål på tio matcher och har redan gjort lika många som förra säsongen. 3-1 till Vegas petade han in med 7.40 kvar av mittenperioden. Hans 5-2 blev matchens mål då han i numerärt underläge slog till. Han kom fri från mittcirkeln, spurtade ifrån försvaret och fintade bort målvakten innan han placerade in pucken i mål.

Nyckeln till den senaste tidens framgång var att ha roligt menar William i en intervju med Vegas hemsida efter matchen. Vegas är nu trea i sin Pacific Division vilket innebär slutspelsplats. Segern mot Winnipeg var ett styrkebesked eftersom kanadensarna är ett av topplagen i NHL:
– Vi tog tillvara på våra chanser, defensivt var vi bra, det var en solid insats. Mål i power play och numerärt underläge, sa William till Vegas webb-tv.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

brf_englamarken
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

varen2018

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

februari
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

comitini_banner
connys
objekt2
val2018
objekt4
outsider_moderat
standard_ridskola
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
objekt3
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
vuxentutbildning