defacto_pan
William Karlsson svarade för två mål i nattFoto: NHL.com

Succé i natt för William Karlsson

Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

William har nu sex mål på tio matcher och har redan gjort lika många som förra säsongen. 3-1 till Vegas petade han in med 7.40 kvar av mittenperioden. Hans 5-2 blev matchens mål då han i numerärt underläge slog till. Han kom fri från mittcirkeln, spurtade ifrån försvaret och fintade bort målvakten innan han placerade in pucken i mål.

Nyckeln till den senaste tidens framgång var att ha roligt menar William i en intervju med Vegas hemsida efter matchen. Vegas är nu trea i sin Pacific Division vilket innebär slutspelsplats. Segern mot Winnipeg var ett styrkebesked eftersom kanadensarna är ett av topplagen i NHL:
– Vi tog tillvara på våra chanser, defensivt var vi bra, det var en solid insats. Mål i power play och numerärt underläge, sa William till Vegas webb-tv.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sportfiskebanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

icavalsta_julbanner
defacto_host2018
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

lager_bilnet

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
sigtuna_funkis
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

fme_jul

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

skridskoskola
nrh_lania
outsider
komvuxq3_4
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt4
connys
funkis_2
colorama_vinter
objekt3
sbrf_sep