moderaterna_tack
William Karlsson svarade för två mål i nattFoto: NHL.com

Succé i natt för William Karlsson

Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

William har nu sex mål på tio matcher och har redan gjort lika många som förra säsongen. 3-1 till Vegas petade han in med 7.40 kvar av mittenperioden. Hans 5-2 blev matchens mål då han i numerärt underläge slog till. Han kom fri från mittcirkeln, spurtade ifrån försvaret och fintade bort målvakten innan han placerade in pucken i mål.

Nyckeln till den senaste tidens framgång var att ha roligt menar William i en intervju med Vegas hemsida efter matchen. Vegas är nu trea i sin Pacific Division vilket innebär slutspelsplats. Segern mot Winnipeg var ett styrkebesked eftersom kanadensarna är ett av topplagen i NHL:
– Vi tog tillvara på våra chanser, defensivt var vi bra, det var en solid insats. Mål i power play och numerärt underläge, sa William till Vegas webb-tv.

defacto_banner_sep
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_host2018
hostfest_centrum
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

komvuxq3_4
connys
objekt2
sbrf_sep
nfc_vinter
objekt4
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
outsider
objekt3
sportfiske_banner