klippdagar
På Clarion Hotel Arlanda kan man runda upp sin nota och därmed skänka överskottet till Trygga BarnenFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Clarions gäster skänker till välgörenhet

Clarion Hotel Arlanda fortsätter samarbete med Trygga Barnen och ska bidra till att fler barn får en tryggare jul.

marstac_aug

Under flera års tid har Clarion Hotel Arlanda haft ett samarbete med stiftelsen Trygga Barnen. Det senaste är att gästerna nu kan runda upp sin hotellnota, pengar som oavkortat går till Trygga Barnen.
– ”Love is round” ger våra gäster en möjlighet att må ännu bättre när de checkar ut från hotellet. Genom en enkel upprundning skänker de omtanke och bidrar till en bättre värld. Det är många bäckar små som blir av stor betydelse för dessa barn, som har det om möjligt, ännu tuffare kring jul, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport, i ett pressmeddelande.

Julen en jobbig tid
Stiftelsen Trygga Barnen stöttar barn och unga som har en närstående med alkoholproblem, drogproblem, mår psykiskt dåligt eller tar andra typer av droger. Enligt Trygga Barnen är det uppemot 385 000 barn som upplever julen som jobbig och ångestfylld:
– Julen är barnens högtid, inte ett tillfälle då barn skall behöva uppleva stor rädsla och känna skam. Denna runda upp-kampanj som Clarion Arlanda nu väljer att göra med oss, gör det möjligt för oss på Trygga Barnen att hjälpa ännu flera barn, och dessutom kunna erbjuda en trygg jul för många utsatta barn runt om i Sverige, säger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Skänker pengar i julklapp
Utöver ”runda upp” så kommer Clarion även samla in julklappar till barn och även arrangera andra aktiviteter för barnen. Man stöttar också stiftelsen med konferenslokaler och hotellrum. Förra året arrangerades även en loppis av personel där alla medel oavkortat gick till Trygga Barnen. I år kommer hotellet att skänka pengar i julklapp till Trygga Barnen.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

forsmaleri
farbrorbla_host2017

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

dackia_vinter2018

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

vinter_bil
forskontor

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

frisyr2018
Norra Redovisningshuset
agy2
cricketklubben
connys
lions_standard
nfc_vinter
skolgatan6d
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
colorama_jan
blackfriday
dogranch
borg
standard
stockholmsvagen24
slutstation
dalgatan7b
yrkesutbildningen
matcher_skanela