defacto_pan
På Clarion Hotel Arlanda kan man runda upp sin nota och därmed skänka överskottet till Trygga BarnenFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Clarions gäster skänker till välgörenhet

Clarion Hotel Arlanda fortsätter samarbete med Trygga Barnen och ska bidra till att fler barn får en tryggare jul.

Under flera års tid har Clarion Hotel Arlanda haft ett samarbete med stiftelsen Trygga Barnen. Det senaste är att gästerna nu kan runda upp sin hotellnota, pengar som oavkortat går till Trygga Barnen.
– ”Love is round” ger våra gäster en möjlighet att må ännu bättre när de checkar ut från hotellet. Genom en enkel upprundning skänker de omtanke och bidrar till en bättre värld. Det är många bäckar små som blir av stor betydelse för dessa barn, som har det om möjligt, ännu tuffare kring jul, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport, i ett pressmeddelande.

Julen en jobbig tid
Stiftelsen Trygga Barnen stöttar barn och unga som har en närstående med alkoholproblem, drogproblem, mår psykiskt dåligt eller tar andra typer av droger. Enligt Trygga Barnen är det uppemot 385 000 barn som upplever julen som jobbig och ångestfylld:
– Julen är barnens högtid, inte ett tillfälle då barn skall behöva uppleva stor rädsla och känna skam. Denna runda upp-kampanj som Clarion Arlanda nu väljer att göra med oss, gör det möjligt för oss på Trygga Barnen att hjälpa ännu flera barn, och dessutom kunna erbjuda en trygg jul för många utsatta barn runt om i Sverige, säger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Skänker pengar i julklapp
Utöver ”runda upp” så kommer Clarion även samla in julklappar till barn och även arrangera andra aktiviteter för barnen. Man stöttar också stiftelsen med konferenslokaler och hotellrum. Förra året arrangerades även en loppis av personel där alla medel oavkortat gick till Trygga Barnen. I år kommer hotellet att skänka pengar i julklapp till Trygga Barnen.

sportfiskebanner2
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

icavalsta_julbanner

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

happy_homes_juli

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

sigtuna_funkis
lager_bilnet
fme_jul
julbanner2

De vinner Ekomatutmaningen

Näringsliv Hotell Kristina och Stora Coop i Märsta vinner Ekoutmaningen 2018 för att ha det bästa ekologiska utbudet bland kommunens restauranger och butiker: - Jag är imponerad av den ambition företagen uppvisat och de konkreta förbättringar vi sett de senaste åren, säger Mathias Forsberg, Näringslivschef på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

defacto_host2018

Unga företagare tar plats på Julmarknaden

Näringsliv Nytt i årets julmarknad är att unga företagare kommer att ha en speciell plats att sälja sina varor på: -Många unga företagare och skolklasser kommer att delta och sälja allt från hembakade kakor och ekologiska tandborstar, till egenhändigt designade T-shirts. UF-företagarna får också möjlighet presentera sina olika produkter och projekt, säger Maria Sebnat Martin, projektledare för julmarknaden.

komvuxq3_4
connys
sigtunavatten_standard
skridskoskola
nrh_lania
funkis_2
objekt4
objekt2
sbrf_sep
colorama_vinter
outsider
objekt3