centrum_panorama_hostshopping
På Clarion Hotel Arlanda kan man runda upp sin nota och därmed skänka överskottet till Trygga BarnenFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Clarions gäster skänker till välgörenhet

Clarion Hotel Arlanda fortsätter samarbete med Trygga Barnen och ska bidra till att fler barn får en tryggare jul.

centrum_artikel_host

Under flera års tid har Clarion Hotel Arlanda haft ett samarbete med stiftelsen Trygga Barnen. Det senaste är att gästerna nu kan runda upp sin hotellnota, pengar som oavkortat går till Trygga Barnen.
– ”Love is round” ger våra gäster en möjlighet att må ännu bättre när de checkar ut från hotellet. Genom en enkel upprundning skänker de omtanke och bidrar till en bättre värld. Det är många bäckar små som blir av stor betydelse för dessa barn, som har det om möjligt, ännu tuffare kring jul, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport, i ett pressmeddelande.

Julen en jobbig tid
Stiftelsen Trygga Barnen stöttar barn och unga som har en närstående med alkoholproblem, drogproblem, mår psykiskt dåligt eller tar andra typer av droger. Enligt Trygga Barnen är det uppemot 385 000 barn som upplever julen som jobbig och ångestfylld:
– Julen är barnens högtid, inte ett tillfälle då barn skall behöva uppleva stor rädsla och känna skam. Denna runda upp-kampanj som Clarion Arlanda nu väljer att göra med oss, gör det möjligt för oss på Trygga Barnen att hjälpa ännu flera barn, och dessutom kunna erbjuda en trygg jul för många utsatta barn runt om i Sverige, säger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Skänker pengar i julklapp
Utöver ”runda upp” så kommer Clarion även samla in julklappar till barn och även arrangera andra aktiviteter för barnen. Man stöttar också stiftelsen med konferenslokaler och hotellrum. Förra året arrangerades även en loppis av personel där alla medel oavkortat gick till Trygga Barnen. I år kommer hotellet att skänka pengar i julklapp till Trygga Barnen.

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

centrum_host_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider