moderaterna_tack
På Clarion Hotel Arlanda kan man runda upp sin nota och därmed skänka överskottet till Trygga BarnenFoto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Clarions gäster skänker till välgörenhet

Clarion Hotel Arlanda fortsätter samarbete med Trygga Barnen och ska bidra till att fler barn får en tryggare jul.

Under flera års tid har Clarion Hotel Arlanda haft ett samarbete med stiftelsen Trygga Barnen. Det senaste är att gästerna nu kan runda upp sin hotellnota, pengar som oavkortat går till Trygga Barnen.
– ”Love is round” ger våra gäster en möjlighet att må ännu bättre när de checkar ut från hotellet. Genom en enkel upprundning skänker de omtanke och bidrar till en bättre värld. Det är många bäckar små som blir av stor betydelse för dessa barn, som har det om möjligt, ännu tuffare kring jul, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport, i ett pressmeddelande.

Julen en jobbig tid
Stiftelsen Trygga Barnen stöttar barn och unga som har en närstående med alkoholproblem, drogproblem, mår psykiskt dåligt eller tar andra typer av droger. Enligt Trygga Barnen är det uppemot 385 000 barn som upplever julen som jobbig och ångestfylld:
– Julen är barnens högtid, inte ett tillfälle då barn skall behöva uppleva stor rädsla och känna skam. Denna runda upp-kampanj som Clarion Arlanda nu väljer att göra med oss, gör det möjligt för oss på Trygga Barnen att hjälpa ännu flera barn, och dessutom kunna erbjuda en trygg jul för många utsatta barn runt om i Sverige, säger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Skänker pengar i julklapp
Utöver ”runda upp” så kommer Clarion även samla in julklappar till barn och även arrangera andra aktiviteter för barnen. Man stöttar också stiftelsen med konferenslokaler och hotellrum. Förra året arrangerades även en loppis av personel där alla medel oavkortat gick till Trygga Barnen. I år kommer hotellet att skänka pengar i julklapp till Trygga Barnen.

defacto_banner_sep

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

hostfest_centrum

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

defacto_host2018
happy_homes_juli

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

objekt4
nfc_vinter
komvuxq3_4
sportfiske_banner
outsider
sbrf_sep
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
objekt3
Norra Redovisningshuset