midsommar
Tränarduon Björn Lidström och Viktor Helander.Foto: Insändarbild

Åttonde raka nederlaget för Wings

Wings är förankrat i botten efter åttonde raka förlusten i HockeyEttan.

Vallentuna tog ledningen sent i första inför 150 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra kvitterade Wings varpå Vallentuna replikerade direkt. Mattias Johansson kvitterade till 2-2 i Power play men återigen var det Vallentuna som tog ledningen med 5.16 kvar att spela av andra perioden. Wings hade efter två perioder 24-18 i skott en på resultattavlan store det 2-3.

Och i tredje kom nya mål för Vallentuna, 2-4 efter 18 sekunder. 2-5 kom sedan i nytt powerplay för Vallentuna. Trots spelövertag och massor med skott på mål blev det åttonde raka nederlaget. På onsdag är det jumbofinal mot Sollentuna. Wingstränaren Björn Lidström var närmast uppgiven efter matchen när han konstaterade att man sköt 40 skott men bara gjorde två mål:
– Vi måste bli effektivare och bättre i spelet framför buren, det är stolpe ut, tungt just nu, sa han till Wings facebooksida.

Målen
Andersson, Johansson

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

varen2018

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

februari
brf_englamarken

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

objekt4
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
comitini_banner
vuxentutbildning
val2018
veterankraft_standard
objekt2
standard_ridskola
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
objekt3
outsider_moderat
connys