sigtunahem_feb
Tränarduon Björn Lidström och Viktor Helander.Foto: Insändarbild

Åttonde raka nederlaget för Wings

Wings är förankrat i botten efter åttonde raka förlusten i HockeyEttan.

centrum_sportlov

Vallentuna tog ledningen sent i första inför 150 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra kvitterade Wings varpå Vallentuna replikerade direkt. Mattias Johansson kvitterade till 2-2 i Power play men återigen var det Vallentuna som tog ledningen med 5.16 kvar att spela av andra perioden. Wings hade efter två perioder 24-18 i skott en på resultattavlan store det 2-3.

Och i tredje kom nya mål för Vallentuna, 2-4 efter 18 sekunder. 2-5 kom sedan i nytt powerplay för Vallentuna. Trots spelövertag och massor med skott på mål blev det åttonde raka nederlaget. På onsdag är det jumbofinal mot Sollentuna. Wingstränaren Björn Lidström var närmast uppgiven efter matchen när han konstaterade att man sköt 40 skott men bara gjorde två mål:
– Vi måste bli effektivare och bättre i spelet framför buren, det är stolpe ut, tungt just nu, sa han till Wings facebooksida.

Målen
Andersson, Johansson

forskontor

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

sportlov

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

februari

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sigtuna_bygglov

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

standard
matcher_skanela
objekt2
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt3
standard_ridskola
connys
sigtunavatten_feb