eurosko2
Tränarduon Björn Lidström och Viktor Helander.Foto: Insändarbild

Åttonde raka nederlaget för Wings

Wings är förankrat i botten efter åttonde raka förlusten i HockeyEttan.

marstac_aug

Vallentuna tog ledningen sent i första inför 150 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra kvitterade Wings varpå Vallentuna replikerade direkt. Mattias Johansson kvitterade till 2-2 i Power play men återigen var det Vallentuna som tog ledningen med 5.16 kvar att spela av andra perioden. Wings hade efter två perioder 24-18 i skott en på resultattavlan store det 2-3.

Och i tredje kom nya mål för Vallentuna, 2-4 efter 18 sekunder. 2-5 kom sedan i nytt powerplay för Vallentuna. Trots spelövertag och massor med skott på mål blev det åttonde raka nederlaget. På onsdag är det jumbofinal mot Sollentuna. Wingstränaren Björn Lidström var närmast uppgiven efter matchen när han konstaterade att man sköt 40 skott men bara gjorde två mål:
– Vi måste bli effektivare och bättre i spelet framför buren, det är stolpe ut, tungt just nu, sa han till Wings facebooksida.

Målen
Andersson, Johansson

happy_homes_sommar
hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

forsmaleri
defacto_panorama_boka_mote

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

dackia_vinter2018
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

jul2018
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

lions_standard
dalgatan7b
blackfriday
borg
standard
frisyr2018
connys
skolgatan6d
colorama_jan
cricketklubben
agy2
stockholmsvagen24
Norra Redovisningshuset
dogranch
matcher_skanela
yrkesutbildningen
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
slutstation
nfc_vinter