moderaterna_tack
Tränarduon Björn Lidström och Viktor Helander.Foto: Insändarbild

Åttonde raka nederlaget för Wings

Wings är förankrat i botten efter åttonde raka förlusten i HockeyEttan.

Vallentuna tog ledningen sent i första inför 150 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra kvitterade Wings varpå Vallentuna replikerade direkt. Mattias Johansson kvitterade till 2-2 i Power play men återigen var det Vallentuna som tog ledningen med 5.16 kvar att spela av andra perioden. Wings hade efter två perioder 24-18 i skott en på resultattavlan store det 2-3.

Och i tredje kom nya mål för Vallentuna, 2-4 efter 18 sekunder. 2-5 kom sedan i nytt powerplay för Vallentuna. Trots spelövertag och massor med skott på mål blev det åttonde raka nederlaget. På onsdag är det jumbofinal mot Sollentuna. Wingstränaren Björn Lidström var närmast uppgiven efter matchen när han konstaterade att man sköt 40 skott men bara gjorde två mål:
– Vi måste bli effektivare och bättre i spelet framför buren, det är stolpe ut, tungt just nu, sa han till Wings facebooksida.

Målen
Andersson, Johansson

hostfest_centrum
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

objekt4
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt3
outsider
connys
sigtunavatten_standard
objekt2
nfc_vinter
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset