julbanner
Tränarduon Björn Lidström och Viktor Helander.Foto: Insändarbild

Åttonde raka nederlaget för Wings

Wings är förankrat i botten efter åttonde raka förlusten i HockeyEttan.

Vallentuna tog ledningen sent i första inför 150 åskådare i Pinbackshallen. Tidigt i andra kvitterade Wings varpå Vallentuna replikerade direkt. Mattias Johansson kvitterade till 2-2 i Power play men återigen var det Vallentuna som tog ledningen med 5.16 kvar att spela av andra perioden. Wings hade efter två perioder 24-18 i skott en på resultattavlan store det 2-3.

Och i tredje kom nya mål för Vallentuna, 2-4 efter 18 sekunder. 2-5 kom sedan i nytt powerplay för Vallentuna. Trots spelövertag och massor med skott på mål blev det åttonde raka nederlaget. På onsdag är det jumbofinal mot Sollentuna. Wingstränaren Björn Lidström var närmast uppgiven efter matchen när han konstaterade att man sköt 40 skott men bara gjorde två mål:
– Vi måste bli effektivare och bättre i spelet framför buren, det är stolpe ut, tungt just nu, sa han till Wings facebooksida.

Målen
Andersson, Johansson

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

defacto_host2018

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
fme_jul
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

lager_bilnet

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

sbrf_sep
skridskoskola
objekt3
nrh_lania
komvuxq3_4
objekt4
connys
objekt2
colorama_vinter
funkis_2
outsider
sigtunavatten_standard