defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

”Magisk” första bäddade för seger

Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

Skånela rivstartar matchen och gav inte Önnered en chans att hänga på. Tränare Jimmy Karlsson var lyrisk efter 18-10 i paus:
– Första är magisk, vi har grym målvakt och försvarsspel. I andra får vi lite problem med byten och släppte in onödiga mål, sa Karlsson till märsta.nu

Hyllar kollektivet
Önnered spetsade till historien lite direkt i andra när man satte 7-3 i inledningen, men Skånela darrade inte på manchetten. Slutresultatet skrevs till 30-27:
– Önnered är ett bra lag, de kommer vara topp fyra. Första kan vi inte göra så mycket bättre, i andra är vi dåliga i defensiven, vi ledde ett tag med nio och blev kanske ängsliga, nu hakar vi på i toppen. Jag hyllar kollektivet, det defensiva kollektivet, många gör en bra match, analyserade Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 9, Filén 6, Olsson 6, Hedwall 3, Ganibegovic 2, Nielsen 2, Ladan 2

Matchbilder kommer

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sportfiskebanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

defacto_host2018
julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
sigtuna_funkis
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

fme_jul

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

objekt3
komvuxq3_4
objekt2
colorama_vinter
outsider
objekt4
connys
funkis_2
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
skridskoskola
nrh_lania