moderaterna_juni
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

”Magisk” första bäddade för seger

Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

Skånela rivstartar matchen och gav inte Önnered en chans att hänga på. Tränare Jimmy Karlsson var lyrisk efter 18-10 i paus:
– Första är magisk, vi har grym målvakt och försvarsspel. I andra får vi lite problem med byten och släppte in onödiga mål, sa Karlsson till märsta.nu

Hyllar kollektivet
Önnered spetsade till historien lite direkt i andra när man satte 7-3 i inledningen, men Skånela darrade inte på manchetten. Slutresultatet skrevs till 30-27:
– Önnered är ett bra lag, de kommer vara topp fyra. Första kan vi inte göra så mycket bättre, i andra är vi dåliga i defensiven, vi ledde ett tag med nio och blev kanske ängsliga, nu hakar vi på i toppen. Jag hyllar kollektivet, det defensiva kollektivet, många gör en bra match, analyserade Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 9, Filén 6, Olsson 6, Hedwall 3, Ganibegovic 2, Nielsen 2, Ladan 2

Matchbilder kommer

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

februari

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

varen2018
brf_englamarken

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

Norra Redovisningshuset
connys
objekt4
outsider_moderat
veterankraft_standard
objekt2
standard_ridskola
objekt3
nfc_vinter
val2018
comitini_banner
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
vuxentutbildning