klippdagar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

”Magisk” första bäddade för seger

Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

marstac_aug

Skånela rivstartar matchen och gav inte Önnered en chans att hänga på. Tränare Jimmy Karlsson var lyrisk efter 18-10 i paus:
– Första är magisk, vi har grym målvakt och försvarsspel. I andra får vi lite problem med byten och släppte in onödiga mål, sa Karlsson till märsta.nu

Hyllar kollektivet
Önnered spetsade till historien lite direkt i andra när man satte 7-3 i inledningen, men Skånela darrade inte på manchetten. Slutresultatet skrevs till 30-27:
– Önnered är ett bra lag, de kommer vara topp fyra. Första kan vi inte göra så mycket bättre, i andra är vi dåliga i defensiven, vi ledde ett tag med nio och blev kanske ängsliga, nu hakar vi på i toppen. Jag hyllar kollektivet, det defensiva kollektivet, många gör en bra match, analyserade Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 9, Filén 6, Olsson 6, Hedwall 3, Ganibegovic 2, Nielsen 2, Ladan 2

Matchbilder kommer

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_sommar
hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

defacto_panorama_boka_mote
dackia_vinter2018

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

vinter_bil
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

forskontor
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

matcher_skanela
frisyr2018
slutstation
yrkesutbildningen
connys
Norra Redovisningshuset
standard
agy2
skolgatan6d
blackfriday
borg
dalgatan7b
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
stockholmsvagen24
dogranch
nfc_vinter
lions_standard
colorama_jan
standard_ridskola