centrum_sportlov
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

”Magisk” första bäddade för seger

Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_sportlov

Skånela rivstartar matchen och gav inte Önnered en chans att hänga på. Tränare Jimmy Karlsson var lyrisk efter 18-10 i paus:
– Första är magisk, vi har grym målvakt och försvarsspel. I andra får vi lite problem med byten och släppte in onödiga mål, sa Karlsson till märsta.nu

Hyllar kollektivet
Önnered spetsade till historien lite direkt i andra när man satte 7-3 i inledningen, men Skånela darrade inte på manchetten. Slutresultatet skrevs till 30-27:
– Önnered är ett bra lag, de kommer vara topp fyra. Första kan vi inte göra så mycket bättre, i andra är vi dåliga i defensiven, vi ledde ett tag med nio och blev kanske ängsliga, nu hakar vi på i toppen. Jag hyllar kollektivet, det defensiva kollektivet, många gör en bra match, analyserade Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 9, Filén 6, Olsson 6, Hedwall 3, Ganibegovic 2, Nielsen 2, Ladan 2

Matchbilder kommer

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

sportlov

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

sigtuna_bygglov

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

februari

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

forskontor

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

outsider_defacto
standard
matcher_skanela
objekt3
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_feb
Festspecialisten – Standard
objekt4
vuxentutbildning
objekt2
connys
standard_ridskola