moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

”Magisk” första bäddade för seger

Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

Skånela rivstartar matchen och gav inte Önnered en chans att hänga på. Tränare Jimmy Karlsson var lyrisk efter 18-10 i paus:
– Första är magisk, vi har grym målvakt och försvarsspel. I andra får vi lite problem med byten och släppte in onödiga mål, sa Karlsson till märsta.nu

Hyllar kollektivet
Önnered spetsade till historien lite direkt i andra när man satte 7-3 i inledningen, men Skånela darrade inte på manchetten. Slutresultatet skrevs till 30-27:
– Önnered är ett bra lag, de kommer vara topp fyra. Första kan vi inte göra så mycket bättre, i andra är vi dåliga i defensiven, vi ledde ett tag med nio och blev kanske ängsliga, nu hakar vi på i toppen. Jag hyllar kollektivet, det defensiva kollektivet, många gör en bra match, analyserade Jimmy Karlsson.

Målen
Källström 9, Filén 6, Olsson 6, Hedwall 3, Ganibegovic 2, Nielsen 2, Ladan 2

Matchbilder kommer

hostfest_centrum
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_host2018
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

Norra Redovisningshuset
objekt4
komvuxq3_4
objekt2
outsider
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
connys
sportfiske_banner
objekt3
nfc_vinter