defacto_panorama
P04 vann A-finalen mot AssyriskaFoto: Märsta IK
Märsta IK P03 vann B-finalenFoto: Märsta IK

Lokala vinnare i Märsta Games

I regn och rusk avgjordes del 1 av Märsta Games: - En ny fotbollsfest väntar nästa helg, säger Joakim Folmer-Hansen.

Det var non stop regn på både lördagen och söndagen när Märsta Games spelades. Men det var ändå muntra miner från alla deltagare som intog Midgårdsvallen och Ansgarsvallen. P09-P10 spelade under lördagen och bjöd på härlig fotboll enligt Joakim Folmer-Hansen, ledare i Märsta IK.

Även några klasser var igång i 11-manna och där vann P04 hela turneringen efter att ha besegrat Stuvsta, BP och Bele Barkarby i gruppen och därefter slagit Södertäje, Hanviken och sedermera Assyriska i finalen. MIK vann klart med 4-0 trots att Assyriska imponerat i turneringen. Kommande helg blir det del 2 och på lördagen spelas 7-manna för 06-08:or. Samtidigt ska MIK Dam spela sin sista kvalmatch på lördag klockan 11.00.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sap_valet2018
vuxenutbildning2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
val2018
objekt2
sigtunavatten_standard
outsider_defacto
objekt4
forskontor
objekt3
veterankraft_standard
sap_outsider
connys
yearlingsales
outsider_moderat