defacto_pan2020
Foto: Arkivbild

13-årig flicka försvunnen i Rosersberg

Missing People Sweden efterlyser 13-åriga lina som sågs senast i Rosersberg. Bild i artikeln!

centrum_artikel

För andra gången inom fem dagar efterlyser Missing People personer i kommunen, i fredags var det en 13-årig flicka som efterlystes i Valsta. Hennes status är oklar då MPS Sweden valde att plocka bort efterlysningen utan att meddela vad som hänt.

På onsdagen gick man ut med att 13-åriga Lina saknas. Lina sågs senast igår, 22/10 i Rosersberg. Vid försvinnandet var hon klädd i svart jacka med päls på huva och svarta jeans. Ingen sökinsats har meddelats än med anledning av försvinnandet.

marina_helsida
kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider