arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild/Arlanda IBK
Foto: Insändarbild/Arlanda IBK

Arlanda IBK mötte Estlands landslag

Arlanda IBK har nyligen varit på träningsläger i Estland och bland annat mött Estlands landslag.

centrum_pask

Förra veckan var Arlanda IBK på träningsläger i Estland, torsdag-lördag. De mötte bland annat Estlands landslag som ska spela VM i Bratislava i år.
– Trots att några spelare insjuknade och Arlanda fick spela samtliga matcher på två femmor så spelade man på topp under hela lägret.
Det blev tre stentuffa matcher mot Estland där Arlanda lyckades vinna alla tre, man stod för två magiska vändningar i match två och tre, berättar Michael Jonsson för märsta.nu

I andra matchen blev underläge 3-7 seger 9-8 och i match tre vände man 2-7 till 8-7. Isabel Sohlin gjorde fem mål i den matchen, på tre matcher gjorde Vilma Olsson tio mål.

happyhomes_2019
valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
centrum_pask_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

defacto_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
sh_oppet
ridskola2019_outsider