arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild/Arlanda IBK
Foto: Insändarbild/Arlanda IBK

Arlanda IBK mötte Estlands landslag

Arlanda IBK har nyligen varit på träningsläger i Estland och bland annat mött Estlands landslag.

sportlov_centrum

Förra veckan var Arlanda IBK på träningsläger i Estland, torsdag-lördag. De mötte bland annat Estlands landslag som ska spela VM i Bratislava i år.
– Trots att några spelare insjuknade och Arlanda fick spela samtliga matcher på två femmor så spelade man på topp under hela lägret.
Det blev tre stentuffa matcher mot Estland där Arlanda lyckades vinna alla tre, man stod för två magiska vändningar i match två och tre, berättar Michael Jonsson för märsta.nu

I andra matchen blev underläge 3-7 seger 9-8 och i match tre vände man 2-7 till 8-7. Isabel Sohlin gjorde fem mål i den matchen, på tre matcher gjorde Vilma Olsson tio mål.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

defacto_helsida
sportlov2019
korpen_jan-feb

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sangensemble
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
banner_trerosor
arlandagolf

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider