moderaterna_riksdag
Foto: Swedavia/Victoria Ström

117 000 resenärer i juni

Trafikstatistiken för Arlanda i juni visar att antalet resenärer minskat 95 procent.

117 000 resenärer räknades in på Arlanda under juni, en minskning med 95 procent enligt Swedavia. Förra året var det nästan 2,5 miljoner som flög via Arlanda. Mot slutet av juni återstartades en del av trafiken, i juli kommer ännu mer igång.
– Vår högsta prioritet är fortsatt att värna våra resenärers trygghet när de reser via våra flygplatser. Vi har därför vidtagit ett flertal smittskyddsåtgärder och ytterligare trygghetsskapande åtgärder enligt svenska myndigheters rekommendationer såväl som enligt riktlinjer för europeiska flygplatser. Det handlar om allt från att påminna om vikten av att hålla fysisk distans, att tillgängliggöra handsprit i våra terminaler och utöka användning av plexiglas till att rekommendera användning av munskydd på våra flygplatser, säger Jonas Abrahamsson, koncernchef och VD på Swedavia.

jul2021
valsta-jul_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
connys
valsta_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
jul_outsider