defacto_pan2020
Marmenlind då det begav sig i Örebros verksamhetFoto: Privat

Wingsfostrad målvakt klar för SHL

Wingsfostrade Daniel Marmenlind är klar för SHL och Malmö Redhawks.

centrum_artikel
Daniel Marmenlind har haft en berg- och dalbaneliknande start på sin karriär Han var rankad som en av de främsta europeiska målvakterna som 18-åring men draftades aldrig av någon NHL-klubb. Han fick istället starta i Örebros ungdomsverksamhet och lånades ut till diverse klubbar innan han säsongen 17/18 hamnade i Lindlöven (Div 1) där han gjorde 30 matcher, därefter har det blivit två säsonger i Visby/Roma med fina siffror, han lånades ut till Västervik i HockeyAllsvenskan för fyra matcher förra säsongen med tre segrar och 1,73 i målsnitt.
I år har han varit tongivande i Västervik, på 22 matcher har han vunnit 14, räddad 93,3 procent av skotten och bara släppt in 1,83 mål per match. Nu kommer han få chansen på allra högsta nivå i Sverige enligt Expressen. Han värvas nämligen till Malmö i SHL från och med kommande säsong 21/22. Men det spås även att flera SHL-klubbar vill ha in honom som tredje målvakt. Något som Västervik avgör.
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

herrallsvenskan

Skånela förlorade i Alstermo

Handboll Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
nrh
meko_outsider
connys
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider