fastpartner_sommar2
William Karlsson gjorde sitt första mål för i år. Foto: nhl.tv/NBCSN

Wille målskytt i Stanley Cup-Avgjorde match 3

William Karlsson gjorde sitt första mål för Vegas i Stanley Cup vid 7-tiden i morse: - Det var en fin passning bara sätta klubban på den. En underbar passning, så var det, sa William direkt efter matchen till amerikanska tv-kanalen NBSCN.

Vegas kopplade ett stort grepp om sin matchserie mot Los Angeles efter seger nu på morgonen. William Karlsson avgjorde tillställningen med att sätta 3-1 med ca 5.40 kvar att spela. Det var Karlssons första mål i Stanley Cup i år. Matchen slutade 3-2 och Williams mål räknas som matchavgörande. Han blev målskytt även förra året med Columbus Blue Jackets så detta var inte hans första slutspelsmål någonsin utan totalt tre.

Vegas kom tillbaka från underläge 0-1 och ledde 3-1 med drygt fem minuter kvar att spela. Los Angeles reducerade till 3-2 med två minuter kvar men skapade inget mer utöver det. Efteråt var det ”Wille” som hyllades av amerikansk tv tillsammans med målvakten Marc-Andre Fleury:
– De (Los Angeles) kom ut starka och satte oss under press, när vi fick första målet fick vi lite momentum och gjorde två mål till. Han (Fleury) var bra som vanligt, det kändes tryggt, sa Karlsson efter matchen till NBCSN.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
steningeslottsommar
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sap_outsider
yearlingsales
vuxentutbildning
outsider_moderat
objekt4
val2018
objekt2
outsider_defacto
connys
Norra Redovisningshuset
objekt3
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
forskontor
nfc_vinter