invigning_clasohlsson
William Karlsson gjorde sitt första mål för i år. Foto: nhl.tv/NBCSN

Wille målskytt i Stanley Cup-Avgjorde match 3

William Karlsson gjorde sitt första mål för Vegas i Stanley Cup vid 7-tiden i morse: - Det var en fin passning bara sätta klubban på den. En underbar passning, så var det, sa William direkt efter matchen till amerikanska tv-kanalen NBSCN.

banner_artikel

Vegas kopplade ett stort grepp om sin matchserie mot Los Angeles efter seger nu på morgonen. William Karlsson avgjorde tillställningen med att sätta 3-1 med ca 5.40 kvar att spela. Det var Karlssons första mål i Stanley Cup i år. Matchen slutade 3-2 och Williams mål räknas som matchavgörande. Han blev målskytt även förra året med Columbus Blue Jackets så detta var inte hans första slutspelsmål någonsin utan totalt tre.

Vegas kom tillbaka från underläge 0-1 och ledde 3-1 med drygt fem minuter kvar att spela. Los Angeles reducerade till 3-2 med två minuter kvar men skapade inget mer utöver det. Efteråt var det ”Wille” som hyllades av amerikansk tv tillsammans med målvakten Marc-Andre Fleury:
– De (Los Angeles) kom ut starka och satte oss under press, när vi fick första målet fick vi lite momentum och gjorde två mål till. Han (Fleury) var bra som vanligt, det kändes tryggt, sa Karlsson efter matchen till NBCSN.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

dackia_2018
varen2018

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

forskontor
center_banner2

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

februari
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

objekt3
Norra Redovisningshuset
val2018
sigtunavatten_standard
matcher_skanela
nfc_vinter
objekt2
standard_start
standard_ridskola
objekt4
vuxentutbildning
connys
veterankraft_standard
outsider_defacto