defacto_pan
William Karlsson gjorde sitt första mål för i år. Foto: nhl.tv/NBCSN

Wille målskytt i Stanley Cup-Avgjorde match 3

William Karlsson gjorde sitt första mål för Vegas i Stanley Cup vid 7-tiden i morse: - Det var en fin passning bara sätta klubban på den. En underbar passning, så var det, sa William direkt efter matchen till amerikanska tv-kanalen NBSCN.

Vegas kopplade ett stort grepp om sin matchserie mot Los Angeles efter seger nu på morgonen. William Karlsson avgjorde tillställningen med att sätta 3-1 med ca 5.40 kvar att spela. Det var Karlssons första mål i Stanley Cup i år. Matchen slutade 3-2 och Williams mål räknas som matchavgörande. Han blev målskytt även förra året med Columbus Blue Jackets så detta var inte hans första slutspelsmål någonsin utan totalt tre.

Vegas kom tillbaka från underläge 0-1 och ledde 3-1 med drygt fem minuter kvar att spela. Los Angeles reducerade till 3-2 med två minuter kvar men skapade inget mer utöver det. Efteråt var det ”Wille” som hyllades av amerikansk tv tillsammans med målvakten Marc-Andre Fleury:
– De (Los Angeles) kom ut starka och satte oss under press, när vi fick första målet fick vi lite momentum och gjorde två mål till. Han (Fleury) var bra som vanligt, det kändes tryggt, sa Karlsson efter matchen till NBCSN.

defacto_host2018

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

sbrf_sep
sigtunavatten_standard
objekt3
komvuxq3_4
objekt2
connys
sportfiske_banner
nrh
outsider
objekt4