moderater_pan_sommar
Jenny Karlsson, Skepptuna MKFoto: Magnus Granhagen

Vintersprint i Skepptuna

I lördags startade Skepptuna MK sin folkracesäsong med en vintersprint där 31 seniorer och tio juniorer deltog.

centrum_artikel
Skepptuna MK var mycket nöjda med lördagens vintersprint som lockade 41 deltagare. De tävlande körde samma bana tre gånger och resultatet togs fram av de två bästa tiderna. På seniorsidan blev det en hård kamp mellan Magnus Westman, Skepptuna MK, och Tomas Johansson, Rasbo MK. Inför sista åket skiljde bara två sekunder och Tomas gick ladda rejält för att ha chans på förstaplatsen. Det blev en riktig rysare och Tomas kunde till slut kliva högst upp på pallen med 22 hundradelars marginal före Westman. Trea kom Mikael Lernerud, Stockholms MK. På juniorsidan vann Jesper Cardell, Säters MK och bästa hemmaförare blev Elin Svedberg som också fick pris som bästa juniortjej. Bästa damsenior blev Jenny Karlsson, Skepptuna MK.

 

bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
vaccin

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
vaccin-outsider
mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys