defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Vinst för Jämtdal och Kulich lag i premiären

Arlanda IBK:s juniorer vann sin premiärmatch i juniorallsvenskan med 5-3.

centrum_artikel

Det var en tuff bortamatch för Arlanda IBK J som mötte Rasbo. Enligt ett mail till redaktionen var det tufft, tajt och många utvisningar åt båda håll. Ställningen var 3-3 inför sista perioden, men Arlanda avslutade starkt med två mål. Laget leds för övrigt av innebandyprofilerna Linus Jämtdal och Kim Kulich. De var nöjda med starten och tre poäng. I målet svarade Ludwig Möller för en fin insats och utsågs till matchens lirare av tränarna.

Målen
Jordan 2, Schulat 2, Euren.

marina_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider