moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Vinst för Jämtdal och Kulich lag i premiären

Arlanda IBK:s juniorer vann sin premiärmatch i juniorallsvenskan med 5-3.

Det var en tuff bortamatch för Arlanda IBK J som mötte Rasbo. Enligt ett mail till redaktionen var det tufft, tajt och många utvisningar åt båda håll. Ställningen var 3-3 inför sista perioden, men Arlanda avslutade starkt med två mål. Laget leds för övrigt av innebandyprofilerna Linus Jämtdal och Kim Kulich. De var nöjda med starten och tre poäng. I målet svarade Ludwig Möller för en fin insats och utsågs till matchens lirare av tränarna.

Målen
Jordan 2, Schulat 2, Euren.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
connys
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider