moderat_sommar
Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Valsta Syrianska drar sig ur

Valsta Syrianska som åkte ur ettan kommer inte att spela i Division 2. Föreningen har valt att dra sig ur serien uppger Avesta AIK på sin hemsida.

centrum_artikel

Efter den gångna säsongens turbulens i Valsta Syrianska med uteblivna spelar- ledarlöner blandat med domare som sköt upp matcher i väntan på betalning så har föreningen i år valt att tacka nej till platsen i Division 2 Norra Svealand. Avesta AIK som förlorade kvalet mot Strömsberg kommer nu att ta märstalagets plats. Avesta skriver på sin hemsida att man erbjudits platsen och tackat ja. Efter många års dominans inom seniorfotbollen i kommunen blir nu Division 3 den högsta serien ett lag spelar i från kommunen då Märsta IK är nykomlingar i serien.

sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

nrh
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider