defacto_pan
Rotebro och Märsta IK ställer upp inför matchen. Foto: Insändarbild/Märsta IK

Välgörenhetsmatch drog in 5000 kronor

Märsta IK spelade en match på söndagen till minne av sin lagkamrat Melissa Kuluman som gick bort för ett år sedan. Matchen drog in 5000 kronor till organisationen Min Stora Dag.

Märsta IK Dam/Juniorlag spelade en match mot Rotebro på Midgårdsvallen i söndags. Men det var inte vilken match som helst, det var en match till minne av Mellisa Kuluman, en lagkamrat fram till för ett år sedan innan hon tragiskt gick bort i cancer på dagen 3:e april 2015.
– Rotebro ställde upp som motståndare och det var en känslosam och fin tillställning. Själva matchen vanns med 7-0 och vackert spel levererades av tjejerna till den stora publiken på plats, 138 åskådare, berättar tränaren Joakim Folmer-Hansen.

Fick träffa Zlatan
Förutom matchen arrangerade Märsta IK en insamling till organisationen Min Stora Dag som ger sjuka möjlighet att träffa sina idoler. Melissa fick träffa Zlatan Ibrahimovic genom organisationen. 5000 kronor samlades in bland publiken.
– Ingen i laget kommer någonsin bära hennes nr. 19, men den ska ständigt vara med oss ändå. Vi och hennes familj ser gärna att fler tänker på Min Stora Dag och stöttar den organisationen, säger Joakim

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

dackskiftarna_helsida
sigtunavatten_standard

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

fme_oktober
ica_oktober
happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

defacto_helsida
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2