centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

Två segrar för Stella i konståkningstävling

Steninbeon Stella Tricatollis som tävlar i konståkning avslutade säsongen med att ta guld i Litauen och Lettland under helgen.

märsta.nu har tidigare rapporterat om Stella Tricalottis som trots sin unga ålder tävlar i konståkning, hon tränar i Solna men får tävla utomlands då det inte finns tävlingar för flickor i hennes ålder i Sverige. Säsongen avslutade hon i Lettland och Litauen den gångna helgen med ta guld i båda tävlingarna. Totalt denna säsong har hon tagit tre segrar.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider