moderater_pan_sommar
Foto: Daniel Iskander

Två poäng av Karlsson i rekordmatchen

William Karlsson var med och skrev historia med sitt Columbus Blue Jackets natten mot lördag. Segern med 10-0 mot Montreal var nämligen den största segern i klubbens historia.

William Karlsson och hans lagkamrater hade lekstuga hemma mot Montreal. Montreal som var glödheta och inte förlorat i ordinarie speltid denna säsong släppte in puck efter puck. William Karlsson svarade för assist på 8-0 och 10-0. Segern var klubbens största någonsin och därmed är William historisk tillsammans med de övriga som spelade i matchen. Dessutom har Columbus inte gjort 10 mål någon gång tidigare. William står nu på ett mål och tre assist på nio matcher.

Se alla målen här (Obs Extern länk!)

social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april
helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh
outsider_social
sfs_out
moderat_outsider
ewas_outsider
pantamera_out
event_outsider
connys
swedol_outsider