moderater-bokslut
Foto: Daniel Iskander

Två poäng av Karlsson i rekordmatchen

William Karlsson var med och skrev historia med sitt Columbus Blue Jackets natten mot lördag. Segern med 10-0 mot Montreal var nämligen den största segern i klubbens historia.

centrum_artikel

William Karlsson och hans lagkamrater hade lekstuga hemma mot Montreal. Montreal som var glödheta och inte förlorat i ordinarie speltid denna säsong släppte in puck efter puck. William Karlsson svarade för assist på 8-0 och 10-0. Segern var klubbens största någonsin och därmed är William historisk tillsammans med de övriga som spelade i matchen. Dessutom har Columbus inte gjort 10 mål någon gång tidigare. William står nu på ett mål och tre assist på nio matcher.

Se alla målen här (Obs Extern länk!)

studenten2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kcbygg_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider