sommar
Så här såg det ut vid starten förra året.Foto: Pressbild

Tjejgirot kommer tillbaka

Tjejgirot kommer för andra raka gången att gå på Wenngarns slott. Förre världsmästaren Susanne Ljungskog är en av initiativtagarna.

marstakalaset_artikel

Förra året kördes Tjejgirot på Wenngarn för första gången. 29:e augusti går årets lopp igen på samma plats. Det blir ett 60 km långt lopp i kuperad bana runt bygden med start och mål på slottsområdet. Till i år har man utökat med en kortare motionssträcka på 25 km. Susanne Ljungskog är en av initiativtagarna till loppet och lokala SMACK är med som arrangörsklubb.

marstakalas_helsida

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK inleder helgens matcher på fredagskvällen borta mot Värtan. Söndagen är späckad med matcher i samtliga serier förutom femman. RIK spelar sin match på lördag borta mot BKV Norrtälje2.

sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

happyhomes_2019

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
kontor_thaifong
connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april