centrum_host
Foto: Magnus Granhagen

Svår bortamatch mot Varberg

Skånela IF beger sig till Varberg för spel i andra omgången av Allsvenskan: - Vi siktar på en bättre prestation, det var speciellt att spela mot Rimbo, säger Jimmy Karlsson, tränare.

centrum_farsdag_artikel

Skånela möter Varberg i eftermiddag med start klockan 15 i Varberg. Efter derbyförlusten mot Rimbo har Skånela siktet inställt på snabb revansch. Men tränare Jimmy Karlsson är medveten om att Varberg borta är en svår match:
– Det är en av de svåraste bortamatcherna, men vi har tränat bra och haft en bra vecka, gått igenom det vi gjorde bra och dåligt, vi siktar på en bättre prestation, säger Jimmy Karlsson.

Rimbo vann med uddamålet i premiären, besvikelsen var stor i Skånela:
– Det är alltid speciellt att möta Rimbo, det blir så konstigt av nån anledning. Gör vi vad vi ska så har vi bra chans att besegra Varberg.

sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys