bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Svår bortamatch mot Varberg

Skånela IF beger sig till Varberg för spel i andra omgången av Allsvenskan: - Vi siktar på en bättre prestation, det var speciellt att spela mot Rimbo, säger Jimmy Karlsson, tränare.

centrum_artikel

Skånela möter Varberg i eftermiddag med start klockan 15 i Varberg. Efter derbyförlusten mot Rimbo har Skånela siktet inställt på snabb revansch. Men tränare Jimmy Karlsson är medveten om att Varberg borta är en svår match:
– Det är en av de svåraste bortamatcherna, men vi har tränat bra och haft en bra vecka, gått igenom det vi gjorde bra och dåligt, vi siktar på en bättre prestation, säger Jimmy Karlsson.

Rimbo vann med uddamålet i premiären, besvikelsen var stor i Skånela:
– Det är alltid speciellt att möta Rimbo, det blir så konstigt av nån anledning. Gör vi vad vi ska så har vi bra chans att besegra Varberg.

kcbygg_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider