defacto_panorama_mustasch
Sofia NyströmFoto: Magnus Granhagen
Josefin EkwallFoto: Magnus Granhagen
Amanda VinelundFoto: Magnus Granhagen
Moa AnderssonFoto: Magnus Granhagen

Succédebut av Moa

Skånela har börjat återtåget till Elitserien med att besegra RP Linköping med 30-22: - Det var skönt med tanke på den anspänning man har inför en premiär, vi gjorde vad vi pratat om, säger Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

centrum_farsdag_artikel

I Skånelas lag fanns två talanger i form av Kristin Thorleifsdottir, som hämtats in från Rosersberg inför säsongen, och Moa Andersson, den sistnämnda svarade för sex mål och hyllades av tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg:
– Hon var duktig framåt, det är en ung tjej som man ska ha tålamod med, hon kommer ha dalar och toppar. Det var hennes första seniormatch om man bortser från träningsmatcher. Hon kommer bli en fantastiskt bra handbollsspelare, säger ”Chippen”.

Trots bra spel låg dock Skånela under i paus med 11-12:
– Vi skulle ha lett med 4-5 bollar, vi spelar bra framåt och kom till frilägen nästan varje gång, men jag tror vi räknade till åtta missade frilägen.

Efter en sömnig start på andra går dock Skånela ifrån och dödar matchen efter en period som man gör 11-12, slutresultatet skrivs sedermera till 30-22i:
– Vi tar tag i det och får många frilägen, skillnaden var att vi gör mål i andra. Det var en bra genomförd match rakt igenom, från målvakt upp till anfall, konstaterar ”Chippen”.

Målen
Andersson, Nyström 6, Östlund 5, Nygårds 4, Eriksson 3, Böjertd, Thorleifsdottir 2, Vinelund, Ekwall.

greeknighthelsida
ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2