sap_pan

Storseger för Sigtuna – Förluster i femman

Sigtuna IF vann stort i Division 7 men för bygdens två lag i femman blev det nederlag.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med 4-2 borta mot BKV Norrtälje2 med 4-2. Arlandas mål gjordes av Rodrigo Gomez och Michel Abou Samra. Det gick mindre bra även för Märsta Syrianska FC som förlorade med hela 6-1 mot RÖ, George Altun gjorde MSFC:s enda mål på straff.

Division 7S
Sigtuna IF vann klart med 5-1 mot Sirius. Det var 3-0 redan efter en halvtimme och 5-0 i minut 80 innan Sirius fick in ett tröstmål i 82:a minuten. Sigtunas mål gjordes av Mohammed Shaharyar Loan, 2, Ludvig Harryzon, Hampus Lundström och Oliver Holm Rodrigues. Sigtuna är trea efter tre matcher.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
nrh
outsider_social
sfs_out
swedol_outsider
event_outsider
ewas_outsider
connys