center_pan21

Storseger för Sigtuna – Förluster i femman

Sigtuna IF vann stort i Division 7 men för bygdens två lag i femman blev det nederlag.

Division 5S
FC Arlanda2 föll med 4-2 borta mot BKV Norrtälje2 med 4-2. Arlandas mål gjordes av Rodrigo Gomez och Michel Abou Samra. Det gick mindre bra även för Märsta Syrianska FC som förlorade med hela 6-1 mot RÖ, George Altun gjorde MSFC:s enda mål på straff.

Division 7S
Sigtuna IF vann klart med 5-1 mot Sirius. Det var 3-0 redan efter en halvtimme och 5-0 i minut 80 innan Sirius fick in ett tröstmål i 82:a minuten. Sigtunas mål gjordes av Mohammed Shaharyar Loan, 2, Ludvig Harryzon, Hampus Lundström och Oliver Holm Rodrigues. Sigtuna är trea efter tre matcher.

mp_host_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
defacto_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

eldsjal-helsida
connys_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

happyhomes_sommar2020
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
andersojag_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider