centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Sportchef begär klubb i konkurs

Valsta Syrianskas sportchef Suleyman Messo begär sin klubb i konkurs: - Skälet till min begäran är att föreningen är på obestånd och icke rätteligen kan betala sina skulder, skriver Messo i ansökan till tingsrätten.

centrum_jul_artikel

Sommarens nödräddning av Valsta Syrianska fungerade inte. Kommunens beslut att utreda ett köp av föreningens fastighet på Atletvägen blev bara en konstgjord andning. På måndagen fattade Kommunstyrelsen beslut om att lämna ärendet utan åtgärd. På onsdagen inkom konkuransökan från föreningens ställföreträdare Suleyman Messo till Attunda tingsrätt. Enligt skrivelsen kan Valsta Syrianska inte betala sina skulder som nu bör vara över en miljon kronor. Bland fordringsägarna finns Sigtuna kommun, SigtunaHem och Skatteverket bland annat.

ica_oktober
happyhomes_2019
fme_oktober
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

defacto_jul
centrum_jul_helsida
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
valsta_tomte_outsider
greeknight_outsider
julbord
tp_outsider
connys
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julshow_outsider