bostadsformedling
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Sportchef begär klubb i konkurs

Valsta Syrianskas sportchef Suleyman Messo begär sin klubb i konkurs: - Skälet till min begäran är att föreningen är på obestånd och icke rätteligen kan betala sina skulder, skriver Messo i ansökan till tingsrätten.

centrum_artikel

Sommarens nödräddning av Valsta Syrianska fungerade inte. Kommunens beslut att utreda ett köp av föreningens fastighet på Atletvägen blev bara en konstgjord andning. På måndagen fattade Kommunstyrelsen beslut om att lämna ärendet utan åtgärd. På onsdagen inkom konkuransökan från föreningens ställföreträdare Suleyman Messo till Attunda tingsrätt. Enligt skrivelsen kan Valsta Syrianska inte betala sina skulder som nu bör vara över en miljon kronor. Bland fordringsägarna finns Sigtuna kommun, SigtunaHem och Skatteverket bland annat.

speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
spedition_sigtuna
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
studeravidare_outsider
kaa_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider