centrum_host
Foto: Magnus Granhagen

Skånela slår ur underläge i säsongens första derby

Redan i fjärde omgången är det derby mellan Rimbo-Skånela i Herrallsvenskan: - Vi åker till Rimbo och ska göra en bra prestation, sen får vi se hur långt det räcker, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_farsdag_artikel

Skånela har inlett med två segrar och en förlust i Herrallsvenskan. Ikväll tar man sig an Rimbo borta i ett hett derby.
– Alltid kul och speciellt med dessa upplandsderbyt mot Rimbo. Det ska bli kul. Vi åker till Rimbo och ska göra en bra prestation och sen får vi se vad det räcker. Spelbolagen tror på Rimbo och dessutom har ingen knäckt koden för att slå Rimbo än i herrallsvenskan så favoritskapet får dom bära. Men vi åker ju sjävklart dit och tror på vinst, säger Jimmy Karlsson inför matchen.

Rimbo är obesegrade med idel segrar på sina tre omgångar. Skånela kommer närmast från en seger med 31-29 mot Tyresö. En match som var onödigt spännande men som märstalaget vann till slut ändå. Talangen Simon Lindberg är fortsatt het och satte tio mål i matchen. Enligt Karlsson är alla friska spelare med. Han hoppas på en bra match som präglas av respekt och FairPlay både från spelare och ledare, att det blir en handbollsfest.

Rimbo leds fortfarande av Dick Tollbring och han har kvar sönerna Jeff och Ken. Endrit Abdullahi är tillbaka i laget efter en sejour i Handbollsigan, han svarade för åtta mål senast och är alltid farlig. En annan att se upp med är 20-årige Nikola Milovanovic samt även Ken Tollbring. Ska Skånela vinna är det viktigt att stoppa dessa tre framåt.

greeknighthelsida
centrum_farsdag
fme_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2