bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen

Skånela slår ur underläge i säsongens första derby

Redan i fjärde omgången är det derby mellan Rimbo-Skånela i Herrallsvenskan: - Vi åker till Rimbo och ska göra en bra prestation, sen får vi se hur långt det räcker, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Skånela har inlett med två segrar och en förlust i Herrallsvenskan. Ikväll tar man sig an Rimbo borta i ett hett derby.
– Alltid kul och speciellt med dessa upplandsderbyt mot Rimbo. Det ska bli kul. Vi åker till Rimbo och ska göra en bra prestation och sen får vi se vad det räcker. Spelbolagen tror på Rimbo och dessutom har ingen knäckt koden för att slå Rimbo än i herrallsvenskan så favoritskapet får dom bära. Men vi åker ju sjävklart dit och tror på vinst, säger Jimmy Karlsson inför matchen.

Rimbo är obesegrade med idel segrar på sina tre omgångar. Skånela kommer närmast från en seger med 31-29 mot Tyresö. En match som var onödigt spännande men som märstalaget vann till slut ändå. Talangen Simon Lindberg är fortsatt het och satte tio mål i matchen. Enligt Karlsson är alla friska spelare med. Han hoppas på en bra match som präglas av respekt och FairPlay både från spelare och ledare, att det blir en handbollsfest.

Rimbo leds fortfarande av Dick Tollbring och han har kvar sönerna Jeff och Ken. Endrit Abdullahi är tillbaka i laget efter en sejour i Handbollsigan, han svarade för åtta mål senast och är alltid farlig. En annan att se upp med är 20-årige Nikola Milovanovic samt även Ken Tollbring. Ska Skånela vinna är det viktigt att stoppa dessa tre framåt.

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider