moderater-bokslut
Jesper Östlund, assisterande tränare.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Skånela pressade OV i Helsingborg

Skånela gick för seger i Helsingborg när det länge var tätt och jämt, men just då slog hemmalaget till och sänkte märstalaget. Slutresultatet skrevs till 30-24: — Vi har marginalerna mot oss på slutet, vi gör en rätt bra match i 55 minuter, konstaterar assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel

Förlust borta mot OV är inget att skämmas över för ett ungt Skånela som bygger nytt. Men med facit i hand hade lagledningen hoppats på minst en poäng
– Vi ligger under med 24-25 och går till anfall, skottet tar insida stolpe och ut till dem som gör mål. Sen måste vi chansa och då rinner det iväg. De var tyngre än oss och får lättare mål, summerar Jesper Östlund, assisterande tränare.

Lång dag i bussen
Skånela kom hem tre på natten efter den långa bussresan från Helsingborg. På måndagen går de flesta till jobb och skola. Inte helt ultimata förutsättningar men så ser vardagen ut för Skånela. Söndagen började dessutom tidigt med resa ner i 7-8 timmar. Skånela var ändå med både i paus och större delen av andra.
– Jag är nöjd med prestationen men inte att vi förlorar. Jag trodde på en poäng eller två. Det var många saker som inte funkade, får vi ordning på en av dessa så har vi minst oavgjort, fortsätter Östlund.

Jesper var inte helt nöjd med målvaktsspelet samt att deras högernia får göra så mycket mål, det i kombination att man missade mycket framåt bidrog till nederlaget enligt Östlund.
– Vi sätter inga lägen sista 7-8 minuterna, deras högernia får komma igenom gång på gång. Det var synd, i övrigt följer vi matchplanen men saknar det sista.

Testade Holmberg
Trots ett målvaktsbyte i matchen blev det ingen bättring, Alex Holmberg fick inte heller grepp om bollarna. Jesper hoppas nu på att båda målvakterna hittar formen till söndagens match mot Winslöv.
– Båda målvakternas maxkapacitet är hög, jag är inte orolig, vi måste bara hitta rätt nycklar för att komma in i det.

Förlust mot ett tippat topplag, kanske inte är fy skam ändå?
– Vi kanske gör vår bästa match i 55 minuter, jag hade hoppats på att vi skulle vinna detta när vi åkte ner. Nu får vi jobba på de delar som inte funkade och ta revansch mot Winslöv. Hemma i Vikingahallen är vi starka och har självförtroende.

Målen
Rahali 4, Jurell 4, Olsson 3, Sjöö 2, R.Nilsson 2, A.Nilsson 2, Nielsen 2, Byström 2, Filén 2

studenten2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider