centrum_host
Jesper Östlund, assisterande tränare.Foto: Arkiv/Daniel Iskander

Skånela pressade OV i Helsingborg

Skånela gick för seger i Helsingborg när det länge var tätt och jämt, men just då slog hemmalaget till och sänkte märstalaget. Slutresultatet skrevs till 30-24: — Vi har marginalerna mot oss på slutet, vi gör en rätt bra match i 55 minuter, konstaterar assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_farsdag_artikel

Förlust borta mot OV är inget att skämmas över för ett ungt Skånela som bygger nytt. Men med facit i hand hade lagledningen hoppats på minst en poäng
– Vi ligger under med 24-25 och går till anfall, skottet tar insida stolpe och ut till dem som gör mål. Sen måste vi chansa och då rinner det iväg. De var tyngre än oss och får lättare mål, summerar Jesper Östlund, assisterande tränare.

Lång dag i bussen
Skånela kom hem tre på natten efter den långa bussresan från Helsingborg. På måndagen går de flesta till jobb och skola. Inte helt ultimata förutsättningar men så ser vardagen ut för Skånela. Söndagen började dessutom tidigt med resa ner i 7-8 timmar. Skånela var ändå med både i paus och större delen av andra.
– Jag är nöjd med prestationen men inte att vi förlorar. Jag trodde på en poäng eller två. Det var många saker som inte funkade, får vi ordning på en av dessa så har vi minst oavgjort, fortsätter Östlund.

Jesper var inte helt nöjd med målvaktsspelet samt att deras högernia får göra så mycket mål, det i kombination att man missade mycket framåt bidrog till nederlaget enligt Östlund.
– Vi sätter inga lägen sista 7-8 minuterna, deras högernia får komma igenom gång på gång. Det var synd, i övrigt följer vi matchplanen men saknar det sista.

Testade Holmberg
Trots ett målvaktsbyte i matchen blev det ingen bättring, Alex Holmberg fick inte heller grepp om bollarna. Jesper hoppas nu på att båda målvakterna hittar formen till söndagens match mot Winslöv.
– Båda målvakternas maxkapacitet är hög, jag är inte orolig, vi måste bara hitta rätt nycklar för att komma in i det.

Förlust mot ett tippat topplag, kanske inte är fy skam ändå?
– Vi kanske gör vår bästa match i 55 minuter, jag hade hoppats på att vi skulle vinna detta när vi åkte ner. Nu får vi jobba på de delar som inte funkade och ta revansch mot Winslöv. Hemma i Vikingahallen är vi starka och har självförtroende.

Målen
Rahali 4, Jurell 4, Olsson 3, Sjöö 2, R.Nilsson 2, A.Nilsson 2, Nielsen 2, Byström 2, Filén 2

sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
greeknighthelsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh