centrum_panorama2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Skånela besegrade Lidingö

Efter förlusten mot GUIF Eskilstuna revanschtrade sig Skånela med bortaseger mot Lidingö på tisdag kväll.

centrum_artikel

Skånela befäster sin kvalplats till Elitserien när man på tisdagskvällen besegrade Lidingö med klara 26-19 (14-11). Moa Andersson gjorde sin kanske främsta match för säsongen offensivt och satte sju bollar. Skånela är nu trea i serien, två poäng bakom tvåan men hela sex upp till ettan Skara. På lördag stundar ny bortamatch mot nian Bjurslätt/Torslanda

Målen
Andersson 7, Östlund 5, Thorleifsdottir 5, Nyström 4, Nygårds, Fransson, Böjeryd, Eriksson, Ekwall

marina_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider