defacto_pan
Silvermedaljörerna på 4x400 meterFoto: Insändarbild/IFK Märsta
Jonas Asplund, till vänster, med en bronspengFoto: Insändarbild/IFK Märsta

Silver och brons på Veteran-VM för IFK Märsta

IFK Märsta var iväg med fyra deltagare på Veteran-VM i Lyon och kom hem med ett silver och brons.

marstakalaset_artikel

Peter Wallin (400m), Dag Dacke (100, 200 och 400m). Robert Eliasson (stav) och Joans Asplund (stav) åkte som representanter för IFK Märsta och Sverige till Veteran-VM i franska Lyon. Det var en tryckande hetta med cirka 40 grader emellanåt. Jonas Asplund hoppade 4,5 i stav och kom trea, samma höjd som tvåan klarade men Jonas hade fler rivningar på vägen dit. I stafetten M40 4x400m var Peter Wallin en av deltagarna tillsammans med legendaren Mattias Sunneborn. Det resulterade i ett nordiskt rekord på 3,27,20 och ett silver. Tävlingen lockade 8000 deltagare från hela världen och motståndet var bra i alla grenar och klasser berättar Tomas Bengtsson från IFK Märsta.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
sommar
colorama_april2

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

connys
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar