arlandagk_panorama
Silvermedaljörerna på 4x400 meterFoto: Insändarbild/IFK Märsta
Jonas Asplund, till vänster, med en bronspengFoto: Insändarbild/IFK Märsta

Silver och brons på Veteran-VM för IFK Märsta

IFK Märsta var iväg med fyra deltagare på Veteran-VM i Lyon och kom hem med ett silver och brons.

rosta_sigtuna2

Peter Wallin (400m), Dag Dacke (100, 200 och 400m). Robert Eliasson (stav) och Joans Asplund (stav) åkte som representanter för IFK Märsta och Sverige till Veteran-VM i franska Lyon. Det var en tryckande hetta med cirka 40 grader emellanåt. Jonas Asplund hoppade 4,5 i stav och kom trea, samma höjd som tvåan klarade men Jonas hade fler rivningar på vägen dit. I stafetten M40 4x400m var Peter Wallin en av deltagarna tillsammans med legendaren Mattias Sunneborn. Det resulterade i ett nordiskt rekord på 3,27,20 och ett silver. Tävlingen lockade 8000 deltagare från hela världen och motståndet var bra i alla grenar och klasser berättar Tomas Bengtsson från IFK Märsta.

happyhomes_2019
rosta_sigtuna2

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
nationaldag_helsida
eu_sap
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

varfest_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nrh
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
connys
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
v_eu
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
fme_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
sh_oppet
defacto_outsider