centrum_panorama2020
Lilja Östervall Lyngbrant med silvermedaljenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Izabella Källstrand Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Återigen var Kim Taekwondo på internationell tävling med Lilja Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand.

centrum_artikel

Izabella tävlade i 55k junior och fick respass direkt mot Italien efter en dålig start meddelar headcoach Jens Lundin. Lilja i 51k Kadett tog sig hela vägen till final efter vinster mot Tyskland, Serbien och Serbien, i final blev det en tredje serbiska som stod för motståndet och det blev tredje gången gillt för Serbien som vann till slut med 11-6. Jens Lundin är nöjd med hennes insats:
– Hennes bedrift att gå till två finaler i rad förra var Belgium Open är inte många svenskar som mäktar med så ett väldigt bra resultat för Lilja.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
speedy_outsider