sportfiske_jubileum
Lilja Östervall Lyngbrant med silvermedaljenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Izabella Källstrand Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Återigen var Kim Taekwondo på internationell tävling med Lilja Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand.

rosta_sigtuna2

Izabella tävlade i 55k junior och fick respass direkt mot Italien efter en dålig start meddelar headcoach Jens Lundin. Lilja i 51k Kadett tog sig hela vägen till final efter vinster mot Tyskland, Serbien och Serbien, i final blev det en tredje serbiska som stod för motståndet och det blev tredje gången gillt för Serbien som vann till slut med 11-6. Jens Lundin är nöjd med hennes insats:
– Hennes bedrift att gå till två finaler i rad förra var Belgium Open är inte många svenskar som mäktar med så ett väldigt bra resultat för Lilja.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_2019
varfest_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

mp_eu
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

oppning_helsida
v_eu_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

bonava_maj_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

rosta_sigtuna
nationaldag_out
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
v_eu
connys
nrh
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
sh_oppet