sommar
Lilja Östervall Lyngbrant med silvermedaljenFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
Izabella Källstrand Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Återigen var Kim Taekwondo på internationell tävling med Lilja Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand.

Izabella tävlade i 55k junior och fick respass direkt mot Italien efter en dålig start meddelar headcoach Jens Lundin. Lilja i 51k Kadett tog sig hela vägen till final efter vinster mot Tyskland, Serbien och Serbien, i final blev det en tredje serbiska som stod för motståndet och det blev tredje gången gillt för Serbien som vann till slut med 11-6. Jens Lundin är nöjd med hennes insats:
– Hennes bedrift att gå till två finaler i rad förra var Belgium Open är inte många svenskar som mäktar med så ett väldigt bra resultat för Lilja.

sigtunavatten_standard

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
happyhomes_2019

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad
bonava_juli_hel

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

defacto_helsida
sommar_centrum
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar