bostadsformedling
Foto: Insändarbild

Sigtuna Ridskola på tävling his Stockby Ridskola

Sigtuna Ridskola höll utbytestävling hos Lidingö på söndagen.

centrum_artikel

Utbytestävlingen hölls hos Stockby Ridskola på Lidingö.
– Det är tredje året denna tävling ordnas, som rids över två omgångar, och är till för ridskoleungdomar som inte har egen häst. Hoppningen är en lagtävling med inverkansbedöming, där det är just stilpoängen som avgör vid likaläge mellan lagen. Hemmaklubben rider först banan på sina hästar och sedan rider gästande klubb samma bana på hemmaklubbens hästar. Så eleverna får rida en för dem helt ny häst berättar Maria Lindblom på Sigtunabygdens Ryttarförening.

sommarlov_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider