moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Sigtuna Ridskola på tävling his Stockby Ridskola

Sigtuna Ridskola höll utbytestävling hos Lidingö på söndagen.

Utbytestävlingen hölls hos Stockby Ridskola på Lidingö.
– Det är tredje året denna tävling ordnas, som rids över två omgångar, och är till för ridskoleungdomar som inte har egen häst. Hoppningen är en lagtävling med inverkansbedöming, där det är just stilpoängen som avgör vid likaläge mellan lagen. Hemmaklubben rider först banan på sina hästar och sedan rider gästande klubb samma bana på hemmaklubbens hästar. Så eleverna får rida en för dem helt ny häst berättar Maria Lindblom på Sigtunabygdens Ryttarförening.

marinan_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

ewas_helsida

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
marina_outsider
ewas_outsider