moderat_sommar

Sent avgörande för Wings mot Hudiksvall

Wings tog en viktig seger mot Hudiksvall på onsdagskvällen och är tillbaka på kvalplats.

centrum_artikel

Wings avgjorde med bara 2.55 kvar att spela genom Pontus Andersson. Wings ledde både 1-0 och 2-1 men Hudiksvall kvitterade tidigt i tredje. Wings målvakt Andrej Vasiljevic svarade för hela 36 räddningar i matchen, 1-0 ordnade Sebastian Lindström och 2-1 Johan Mohlin. Därmed är Wings tillbaka över strecket och möter närmast Huddinge.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
defacto_helsida
studeravidare_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider