moderaterna_riksdag
Glada tjejer efter guldet i GävleFoto: Insändarbild/SMGK

Seger för SMGK i Gävle

Gymnastik - SMGK tävlade i Gävleborgsjakten och det blev seger för Seniorutvecklingstruppen.

centrum_artikel

Seniorutvecklingstruppen tävlade i klassen RM2 vid Gävleborgsjakten i Gävle på söndagen. Klassen gick samtidigt som RM1 (nivå under RM2). Pia Lingman en av tränarna i laget meddelar att truppen presterade fina varv i hopp och tumbling samt ett fint utförande i fristående vilket resulterade i förstaplatsen i klassen. Gymnasterna i truppen är mellan 12-18 år.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
bergstrand_out_jan
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
connys
nrh
swedol_outsider