defacto_pan2020

Seger i Norrbotten

Samtidigt i Boden spelade Skånelas damer i Allsvenskan. Den matchen slutade 26-20 till märstalaget.

centrum_artikel

Skånela klättrade upp som tvåa efter 26-20 borta mot Boden. 13-9 i paus till märstalaget blev en bit in i andra även 24-18. Segern var aldrig hotad och nästa lördag blir det GUIF som kommer till Vikingahallen för match. Ypperligt läge för Skånela sätta press på Skara som gått som tåget i årets allsvenska.

Målen
Ekwall 5, Thorleifsdottir 4, Nyström 3, Östlund 3, Böjeryd 3, Ekwall 3, Fransson 2, Nygårds 2, Lindgren 1

speedy_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

speedy_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider