defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Seger i första omgången

Sigtunabygdens Ryttarförening har haft deltagande i Ponnyallsvenskan LA omgång 1.

Laget bestående av Lina Jacobsson, Amalia Jareborg, Julia Skatt och My Skytt Rosén vann omgång 1 av Ponnyallsvenskan LA på resultatet 73.030%. Bäst placering individuellt hade My Skytt Rosén på 75.909%.

connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_50
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

nrh
oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider