sommar
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Seger för RIK i Sollentuna

RIK tog ny seger i E4-derbyt mot Sollentuna i måndags.

marstakalaset_artikel

Rosersberg utklassade Sollentuna i höstas med hela 50-20 och tränarna fruktade lite av underskattning när lagen möttes igen på måndagskvällen. Det var jämnare än förra gången, i halvtid ledde RIK med 16-11. I andra var RIK på nytt numret för stort och drygade ut till 34-23. Alla spelare kom med i målprotokollet.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
defacto_helsida
miljopris_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
colorama_april2
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
nrh
connys
colorama_april