defacto_panorama_mustasch
Foto: Insändarbild

SBRF vann Division 2 Hoppning

SBRF vann i den tredje och sista omgången av Division 2 hästhoppning.

centrum_farsdag_artikel

Sista omgången av Division 2 hoppning gick på söndagen i Lurbo. Sigtunabygdens RF vann både tävlingen och totalt i Division 2.
– I laget red Lovisa Bokström/Selena van het Hoge Schier, Emma M Kafle/Cartier, Maria Bokström/Nico och Elin Söderman/Furstin. I omgång ett och två har även Alma Wiss/Gran Gordon ridit, hälsar lagledaren Katarina Bokström.

centrum_farsdag
ica_oktober
greeknighthelsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

nrh
greeknight_outsider
connys
colorama_april2